Amalie Løfter sløret: Julen bliver anderledes

Det er første gang, Amalie Szigethy inviterer indenfor til juleaften.

Julen står for alvor for døren, og selvom den rygtes for at være hjerternes tid, så er juletiden for mange også lig med travlhed.

LÆS OGSÅ: Ny 'Bachelorette'-bejler i sigte? Nu svarer 'Gift ved første blik'-Rasmus

For Amalie Szigethy kunne julen da også hurtigt blive en stressfaktor, da hun for første gang i sit liv skal stå for juleaften - heldigvis har hun dog en hjælpende hånd i sin svigermor.

- Det er helt nyt for mig, at der er nogen, der skal hjem i hjemmet, hvor man så selv skal stå for det, fortæller hun til HER&NU/Realityportalen og tilføjer:

- Men Mikkels mor har været så sød og sagt, at hun står for det meste af maden, så det bliver taget med. For jeg aner ikke, hvordan jeg laver flæskesteg, skinke eller and.

Ifølge Amalie er de danske klassikere nemlig ikke hendes spidskompetence i køkkenet - her er hun mere til grøntsager og kylling.

LÆS OGSÅ: Irina deler stor nyhed fra 'The Olsens'

- Det skal vi ikke have juleaften, i hvert fald, indskyder kæresten Mikkel Skelskov dog hurtigt og fortæller, at julemiddagen bliver helt traditionel.

For Amalies vedkommende er der dog - ligesom hos så mange andre - særligt to ting ved julemiddagen, hun glæder sig til at fortære.

LÆS OGSÅ: Thalia sætter ord på jul uden Elvira: Det er uretfærdigt

- Jeg spiser jo ikke flæskesteg og skinke og sådan noget, så jeg glæder mig til anden. Og den brune sovs!