Gustav Salinas forlader Danmark: Jeg gider ikke juleræset

Julen skal fejres under varmere himmelstrøg for Gustav Salinas.

Julen er hjerternes fest, men for mange kan julen også være en hektisk og travl tid.

LÆS OGSÅ: Caroline og Reece køber hus i Australien

Tv-personligheden Gustav Salinas trækker stikket fra, hvad han selv kalder "juleræset" og rejser til sydens sol i juleperioden.

- Venner, i år har jeg valgt, at jeg ikke gider alt det juleræs, så nu tager jeg til Spanien og holder jul i sol og varme. Vi lever kun én gang, så husk at nyde tiden, du har, skriver han i et opslag på Instagram.

Til Realityportalen sætter han lidt flere ord på, hvad han mener med "juleræset".

- Jeg tror, jeg er lidt træt af juleræset, hvor man skal bruge mega meget energi på at købe gaver. Det bliver lidt en byttehandel, og i år gider jeg ikke at bytte gaver. I år vil jeg bare gerne kunne slappe af i julen og lade batterierne op, siger Gustav og tilføjer:

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-stjerne klar til den nye sæson

- Nogle vil måske tænke, at det er egoistisk, men jeg elsker min familie over alt på jorden, og jeg giver dem også en masse gaver. Men jeg synes, det er lidt mærkeligt, at vi én gang om året skal ind i juleræset og bytte gaver hele tiden, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Maria og Daniel afslører stor nyhed: En kæmpe drøm

Julen vil dog ikke kun bestå af afslapning for fitnessguruen, der planlægger, at han skal bruge noget af tiden på at arbejde og få styr på det nye år.

Det nye år byder blandt andet på en fitnesskonkurrence for Gustav Salinas, hvor han går efter guldet.

Du kan se opslaget herunder: