WHAT! Lenny og Philip smidt ud af Grønland

Det blev en kort fornøjelse for de to realitystjerner, der havde lidt for mange procenter i blodet.

Det danske realityland må siges at være et af de steder, hvor de vildeste historier hører hjemme. Og spørger man den garvede realitystjerne Lenny Pihl ind til, om han kan dele en god historie fra en vild aften, så leverer han - og mere til.

LÆS OGSÅ: Julie Kriegler jubler: Endelig skete det

Det var nemlig, hvad Marcus Eklund efterspurgte i ugens afsnit af 'Marcus og Realitypanelet', og dér kunne Lenny fortælle ikke blot om en vild aften - men et vildt døgn.

For fire år siden var Lenny og realitykollegaen Philip May nemlig taget en tur til Grønland, fordi de skulle på et barjob. Men de endte med at være retur i Danmark igen i løbet af et døgn.

- Vi drak os fulde om morgenen og tog et fly til Grønland, men vi blev nægtet adgang til det næste fly, der skulle flyve os til Nuuk. Vi var for stive, forklarer Lenny, der bliver suppleret af podcastens anden gæst, realitystjernen Christel Trubka.

Det betød, at makkerparret havde nogle timer at slå ihjel, før de kunne komme med et fly hjem igen.

- Vi var alene i otte timer, og de prøvede at gøre, så vi ikke kunne købe drikkevarer. Så lå vi og sov på et par bænke, og da vi vågnede igen, fandt vi et sted, hvor vi kunne drikke videre, fortæller Lenny.

LÆS OGSÅ: Lotte tilbage hos Amalie og pigerne: Nu er livet komplet

Mistænkt for smugling

De stive starutter fik dog ikke helt lov til at slippe så nemt, for deres opførsel faldt ikke just i god jord hos lufthavnspersonalet.

- Jeg blev tjekket i hoved og røv, fordi de troede, jeg havde stoffer med. Jeg fik lige et par fingre i numsen. Det syntes Philip var det fedeste i verden, lyder det med et grin fra Lenny.

Det var dog ikke kun Lenny, der udviste mistænkelig opførsel.

- Philip havde smidt sin håndbaggage væk, så de mistænkte os for at have smuglet stoffer og hash ind.

LÆS OGSÅ: Kold luft: Christel åbner op om bruddet

Held i uheld

Den forsvundne taske betød, at Lenny og Philip måtte endevende den grønlandske lufthavn efter den, og uden held og et styks baggage lettere måtte de tage med flyet retur. Heldet endte dog med at tilsmile dem til sidst.

- Da vi kom til lufthavnen i København, og jeg stod og ventede på min taske, så kom Philips taske trillende på båndet. Så stod vi bare og gloede på den, forklarer Lenny og fortsætter:

- Hvis vi var kommet videre til Nuuk, så havde han været foruden sin taske. Han havde smidt den på et forkert bånd til at starte med. Det er et rent mirakel, at vi blev smidt hjem, så han fik sin taske igen.

LÆS OGSÅ: Janni forklarer snak om utroskab

Du kan lytte til hele afsnittet af 'Marcus og Realitypanelet' herunder eller der, hvor du normalt hører dine podcasts.