Uventet graviditet: Vi tænkte fuck

Nu afslører Mette Sommer, hvordan parret reagerede, da de fandt ud af, at hun var gravid.

På sin og kærestens drømmerejse endte Mette Sommer med at står med en positiv graviditetstest i hånden i stedet for et dykkercertifikat.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Derfor tog Mette hjem fra 'Vildmarken'

Da hun var til sit første møde på dykkercenteret, hvor hun skulle tage sit certifikat, skulle hun nemlig besvare et spørgeskema, som satte tankerne i gang.

- Jeg skulle svare på nogle spørgsmål om helbred. Det første spørgsmål: “Er du gravid, eller prøver på at blive det?”, skriver Mette i et opslag på Instagram.

I første omgang satte Mette Sommer kryds i ‘nej’-boksen, men dagen efter kom hun på andre tanker.

- Jeg syntes egentlig, at jeg havde haft lidt ømme bryster, men jeg tænkte, at det var nok bare fordi, at jeg skulle have mens. Alligevel sagde jeg til Krelle: “Ej, jeg tager sgu lige en test, HVIS nu….”, forklarer Mette og fortsætter:

- Jeg gik på toilettet, og da jeg stod derude og så en meget utydelig streg, kom jeg ud til Krelle og så stod jeg bare der… “Den er sgu positiv”, skriver Mette.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen lægger sig fladt ned: Undskyld!

Selvom både Mette og Kristian er lykkelige over graviditeten, kom den i høj grad bag på parret.

- Vi grinede og det var ikke den der klassiske reaktion, hvor man græder og omfavner hinanden, som I måske ofte ser på IG. Den var mere sådan…. “Fuck” ... men med store smil, vand i øjenkrogene og et forsigtigt: “Ja, nu ser vi lige. Vi tager en test igen i morgen tidlig”.

Dagen efter måtte Mette ned til dykkercenteret og fortælle, at hun desværre ikke kunne gennemføre kurset .

- “Yes, hallo. I’m sorry, I can’t go diving, because I’m pregnant”, slutter Mette sit opslag.

Læs hele Mette Sommers opslag fra Instagram herunder.