Fik vildt tilbud under optagelserne: Jeg sagde ja med det samme

Da en afgørende person bag kulisserne til 'Badehotellet' blev syg, blev Mads Wille bedt om at tage over.

Med cykelstrysoverskæg og nykæmmet hår har skuespilleren Mads Wille gennem mere end 10 år udfoldet sig som den neurotiske Grev Ditmar i TV 2-serien 'Badehotellet'. I den sidste sæson er det dog ikke kun foran kameraet, at skuespilleren har brilleret.

LÆS OGSÅ: Simon Stenspils vilde forvandling: Væk med håret

- Jeg har haft glæden af at få lov til at instruere et par scener i den sidste sæson. Det har været vildt spændende, fortæller Mads Wille til HER&NU og fortsætter:

- Fabian (Instruktøren) fik pludselig corona og kunne ikke møde op. Så spurgte de mig, om jeg kunne komme ud og vikariere et par dage, og det sagde jeg selvfølgelig ja til.

Det er da heller ikke første gang, at den 52-årige skuespiller er bag kulisserne. I mange år har han opholdt sig mest bag scenen som teaterchef og medstifter af det alternative teater Plan B og senere leder af Husets Teater sammen med Simon B. Boberg.

LÆS OGSÅ: Kæmpe udvikling: 'Badehotellet'-stjernerne fra sæson 1-10

- Jeg har prøvet at instruere før på teateret - ikke på film. Jeg vil dog sige, at det er en priviligeret opgave, når det er sådan en serie. Fabian havde lavet et godt forarbejde. Der var allerede styr på, hvor folk skulle stå, og hvor kameraerne skulle være. Så det handlede mere om for mig at give personlige instruktioner, fortæller Mads Wille og afslører en af de kommende scener, som han står bag:

- Jeg instruerede blandt andet pigernes afskedsscene, og det var en ret stor oplevelse for mig.

Du kan følge med i 'Badehotellet' på TV 2 klokken 20.00 hver søndag eller på TV 2 PLAY.