Louise Houvenaeghel
Louise Houvenaeghel

Dansk kendis i chok: Single igen

Virkeligheden viste sig ikke at være, som Louise Houvenaeghel havde forventet.

Livet bliver ikke altid, som man håber, og det har tv-personlighed Louise Houvenaeghel mærket på egen krop for ganske nylig. Det skriver hun i et opslag på sin Instagram, der indledes med netop dén sætning.

LÆS OGSÅ: Megan Fox bryder tavsheden efter ‘Love is blind’-drama

Artiklen fortsætter under videoen...

I opslaget fortæller hun sine knap 33.000 følgere, at hende og kæresten er gået fra hinanden.

- Nogle gange er det, man tror på, ikke den virkelighed, der findes. For nogle måneder siden blev tæppet trukket væk under mig, og jeg er efterfølgende blevet single, skriver Louise i opslaget til et billede af sig selv, der er på en ferie på Mallorca.

Bruddet betyder ikke blot farvel til en mand, hvis identitet ikke har været kendt for offentligheden. Det betyder også, at hun skal sige farvel til sit hjem.

- Jeg har valgt at være ærlig over for jer, og er nu i en proces, hvor jeg lige om lidt skal flytte væk fra mit elskede Skovhus. Jeg havde ikke set det komme, og er derfor stadig i en eller form for chok, skriver boligstylisten videre.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-stjerne i babylykke

54-årige Louise har tidligere været chefredaktør på Bolig Magasinet, og hun lover da også, at hendes følgere får glæde af, når hun skal indrette sit næste hjem.

- Alt skal nok blive godt igen, og jeg glæder mig til at vise jer mit nye hjem - I skal selvfølgelig være med til at se, hvilke tapeter, farver og indretning min nye, lille rede skal forkæles med, skriver Louise, der dog frabeder sig gode råd og vil fokusere på noget andet end de fysiske rammer først:

- Men først vil jeg heale lidt og finde mig selv i min nye virkelighed.

LÆS OGSÅ: De nye Bachelorettes afslører: Tætte veninder

Louise har tidligere dannet par med 'Løvens Hule'-investoren Jan Lehrmann, der er far til de to yngste af Louises fire børn.

Louise hed da også Lehrmann, indtil hun i 2013 blev gift med Jes Dorph-Petersen, hvor hun tog Dorph-Petersen til efternavn, men da de blev skilt i 2015, vendte hun tilbage til Houvenaeghel, der er hendes pigenavn.

LÆS OGSÅ: Christian Kjær taler ud: Hun hader mig 'from the bottom of her heart'

Du kan selv se Louises opslag herunder: