Hans Pilgaard i nyt program med store kendisser

Hans Pilgaard har mødt blandt andre Lars Mikkelsen, Anne Linnet og Lars von Trier i en række nye portrætprogrammer.

I det helt nye TV 2 program 'Det store spørgsmål', der har premiere på TV 2 Play og TV 2 onsdag 3. januar 2024, opsøger Hans Pilgaard seks kendte danskere, som alle har betyder noget helt særligt for ham. Og han stiller dem ét enkelt spørgsmål: Hvordan er du endt som den, du er i dag?

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget tjener Fie Lausens assistent

Resultatet er blevet seks anderledes portrætprogrammer, hvor vi kommer helt tæt på skuespiller Lars Mikkelsen, multitalentet komiker Casper Christensen, sangerinde og komponist Anne Linnet, filminstruktør Lars von Trier, skuespiller og forfatter Hella Joof og målmand Peter Schmeichel.

LÆS OGSÅ: Smugkig: Se det første glimt af ny sæson 'Badehotellet'

De seks kendte er alle personer, som Hans Pilgaard er personligt fascineret af, ser op til – og måske også er en smule bange for. For det er også mennesker med en lang og succesfuld karriere bag sig, og som sjældent stiller op i medierne.

I programmerne følger vi hele processen ’behind the scenes’ fra Hans’ første telefonopkald til det første møde, hvor de kendte får overrakt spørgsmålet. Og så er det op til dem at beslutte, om de vil mødes igen og give svaret.

LÆS OGSÅ: Tre kendte danskere lægger krop til nyt livsstilsprogram

Men det sker på en anden måde, end man normalt ser, for Hans Pilgaard optræder uden øresnegl og manus, og selvom han er garvet og har lavet mange interviews, er det alligevel en helt anden setting, end han er vant til.

LÆS OGSÅ: 'FBoy Island'-vinder single igen

- Jeg er normalt vant til at møde op forberedt – med manus, cue cards og facitliste. Denne gang har jeg taget chancen og er kommet med kun ét spørgsmål og med god tid til at høre svaret. Det har været grænseoverskridende, angstprovokerende og helt vildt fedt. Jeg har mærket, hvad det vil sige at slippe kontrollen og bare være nærværende. Og turde tage samtalen, fortæller Hans Pilgaard i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Jesper Buch oplærte ny hanløve

Samtalerne er optaget på steder, som har spillet en speciel rolle i de medvirkendes liv. Derfor møder Hans Pilgaard for eksempel også Anne Linnet i Rom, hvor hun boede på et afgørende tidspunkt af sit liv, og han sætter Peter Schmeichel stævne på Gladsaxe Stadion, hvor fodboldlegenden snørede sine første fodboldstøvler.

LÆS OGSÅ: Maria Fantino afslører: Sofie Linde har hjulpet med alt

I det første af de seks programmer møder Hans Pilgaard skuespilleren Lars Mikkelsen på Assistens Kirkegård, hvor han som barn fandt en grøn oase. Her åbner skuespilleren for alvorlige sider af sig selv og sit liv og fortæller om turen fra en hård barndom til feteret skuespiller.

’Det store spørgsmål’ med Lars Mikkelsen kan ses onsdag 3. januar på TV 2 Play og TV 2.