Hans Pilgaard glæder sig til et nyt kapitel: Mine glade 60’ere

Hans Pilgaard er ikke bange for at blive ældre og har store drømme for fremtiden.

Familie og venner, der talte alt fra tidligere kolleger til gamle klassekammerater, fejrede i forrige fredags Hans Pilgaards 60-års fødselsdag på Nordisk Film.

Fødselaren med sin mand
gennem syv år, Jobbe, 34,
der havde foræret ham en
romantisk smuttur til London
og et særligt armbånd.
Fødselaren med sin mand gennem syv år, Jobbe, 34, der havde foræret ham en romantisk smuttur til London og et særligt armbånd.

LÆS OGSÅ: Panik inden 'Vild med dans': Jagter Cecilie

Efter mange år, der har været præget af en kræftsygdom, han heldigvis er raskmeldt efter nu, var tv-værten og forfatteren lykkelig over at kunne tage hul på sine glade 60'ere sammen med alle de gode mennesker, der er i hans liv.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-parrets store beslutning: Nu er det slut

– Jeg gider faktisk ikke gemme mig eller skjule det og sige, jeg bliver 27 for 30. gang. Nej, jeg er blevet 60. Det betyder, at jeg er i live, og det skal fejres. Jeg har masser af ønsker for fremtiden. Jeg vil gerne have mere tid og gå og meditere lidt. Mit store problem er ikke, at jeg laver ting, jeg ikke har lyst til, men at jeg har lyst til at lave for meget, fortalte Hans, der har planer om at skrive en ny bog og har flere tv-programmer på bedding, blandt andet 'Det store spørgsmål', der kommer på TV 2 til januar.

LÆS OGSÅ: Janni Ree i byen uden Karsten: Det er hårdt

– Jeg har stillet 26 kendte mennesker, 13 mænd og 13 kvinder, der har betydet noget for mit og danskernes liv, det samme spørgsmål. De kender ikke spørgsmålet, før vi mødes. Det er folk, der normalt ikke taler om sig selv, forklarede Pilgaard, der indtil videre har fået tilsagn fra de første seks personer.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer reagerer på 'Vild med dans'-debut

– Der er blandt andet et stort internationalt navn, som sagde ja for en måned siden. En, jeg som ung mand har siddet og beundret på tv. En af de dygtigste skuespillere i hele verden, sagde han hemmelighedsfuldt, inden han gjorde sig klar til at tage imod sine mange gæster.

LÆS OGSÅ: Linea forklarer: Derfor faldt valget på Mads