Endnu et trekantsdrama: Bryder sit løfte

Der er lagt i kakkelovnen til endnu mere drama på det intrigante hotel.

Intrigerne vil ingen ende tage på 'Paradise Hotel'.

Der har været alt fra et kæmpemæssigt skænderi mellem flere af hotellets gæster til et trekantsdrama mellem Trine Pedersen, Rosa Hatting og Lucas Bucardi.

LÆS OGSÅ: Jesper Buch oplærte den nye hanløve

Og i nyeste episode er sidstnævnte gæst endnu engang omdrejningspunktet i et trekantsdrama - dog med to helt andre gæster.

Paradisoen har da heller ikke lagt skjul på, at han er glad for kvinder, og i aftenens afsnit får han kysset med Jasmin Sparvath, som Lucas Burcadis allierede og gode ven Emilio Manrique har et godt øje til.

Det betyder også, at da parterne begynder at kysse i krogene, så aftaler de at holde det hemmeligt.

- Du skal nok ikke sige til Emilio, at vi lægger og putter, så bliver han nok jaloux, siger Lucas, inden de to udveksler et kys.

LÆS OGSÅ: Jasmin afslører: Klar til at trække stikket

- Altså, jeg er så ligeglad, der er ikke nogle, der er kærester. Men til gengæld kan vi godt holde det her (kysset red.) hemmeligt for min skyld, for ellers er jeg endnu mere ude, lyder det fra Jasmin.

Lucas er enig i, at det nok er bedst at de holder kysset hemmeligt for Emilio.

LÆS OGSÅ: Milad i problemer: Derfor klapper han i

- Jeg har fucket op, jeg har ødelagt "brocode", men hvad fanden skal jeg sige - hvordan kan jeg ikke gå over til hende?, afslutter Lucas.

Du kan se klippet øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Pitzner afslører: Lagde sag an mod Milad før anholdelsen

Om Lucas og Jasmin formår at holde kysseriet hemmeligt, kan du se i aftenens afsnit af 'Paradise Hotel' på Viaplay eller TV3.