'Paradise Hotel'-Rosa i tårer: Kæmpe trekantsdrama

Der udspiller sig et sandt trekantsdrama i aftenens afsnit af 'Paradise Hotel'.

Allerede fra dag ét på 'Paradise Hotel' har Rosa Hatting og Lucas Bucardi haft et godt øje til hinanden, og de to paradisoer får da også kysset en del på hinanden.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-Jasmin fortryder: Det var en panikbeslutning

I programmet lægger Lucas Bucardi dog ikke skjul på overfor de andre gæster, at han ikke er klar til at binde sig til en.

I aftenens afsnit får paradisoen derfor også kysset lidt med Trine Pedersen, og det falder ikke i god jord hos Rosa.

LÆS OGSÅ: Amalies mor: Det er forfærdeligt

- Det gør ondt, men det er ikke det værd. Jeg er vant til det, og det er ikke et problem, siger Rosa i aftenens afsnit og tilføjer:

- Jeg ved bare, at det er sådan, det er nogle gange, og derfor bliver jeg nødt til at give slip, lyder det fra en berørt Rosa, da Malthe Junk spørger ind til, hvordan hun har det med situationen.

Køber den ikke

Selvom Rosa forsikrer Malthe om, at det ikke er et problem, at Lucas også får kysset lidt i krogene med Trine, så hopper han ikke helt på den.

LÆS OGSÅ: Nicole og Pia blev væk fra 'Robinson'-finalefest: Nu forklarer de

- Jeg tror helt sikkert, at Rosa har langt flere følelser for Lucas, end hvad hun vil indrømme overfor sig selv, overfor Lucas og overfor os andre, siger Malthe om situationen.

Selvom Lucas ikke var klar til at knytte sig til én kvinde under sit ophold i Mexico, så har tingene dog ændret sig, da han kom hjem til Danmark.

LÆS OGSÅ: Nu er lejligheden sat til salg: Se 'Gift ved første blik'-Michaels bolig her

Til 'Paradise Hotel'-premierefesten afslørede Rosa og Lucas nemlig, at de er blevet kærester.

Du kan se, hvordan situationen udvikler sig i aftenens episode af 'Paradise Hotel' allerede nu på Viaplay eller klokken 22.00 på TV 3.