Løvens Hule deltager Trille Andersen
Løvens Hule deltager Trille Andersen

’Løvens Hule’-deltager er tilbage: Sadlede om

Trille Andersen har tidligere været i kløerne hos løverne i ’Løvens Hule’. Nu vender hun tilbage med et nyt og atypisk projekt.

Tilbage i sæson to af ’Løvens Hule’ deltog iværksætteren Trille med virksomheden ’SmartStrap’. Her var hovedproduktet elastikker, hvis funktion var at holde bordduge fast, så de ikke kunne blæse væk.

LÆS OGSÅ: WHAT! 'True Love'-deltager med i 'Løvens Hule'

Artiklen fortsætter under videoen af Jacob Risgaard.

Men Trille ’blæste’ hverken løverne og løvinden, der dengang var med, omkuld. Ligeledes kom ’SmartStrap’ heller ikke rigtigt ud over rampen efterfølgende.

LÆS OGSÅ: 'Luksusfælden'-Michael går nye veje: Gældfri før tid

Op på hesten igen

Men i aftenens afsnit har den rutinerede iværksætter sadlet om fra sit tidligere projekt og startet et nyt iværksættereventyr. Hun præsenterer nemlig den nye virksomhed ’HorseBnb’ hvis titlen skam er god nok: AirBnb til heste.

’HorseBnb’ er Danmarks største online portal for opstaldning af heste. Her kan en rytter eller andre heste-entusiaster anmode om at få deres hest opstaldet hos enten private udbydere eller på større rideskoler, der tilbyder det.

Derudover viser online portalen også en oversigt over forskellige høhoteller og Bed’n’Breakfast tilbud til både hest og rytter, hvis man er på tur og skal have en overnatning.

LÆS OGSÅ: Jacob Risgaards hårde år: Brugte kærestens dankort

Det nye og atypiske projekt udsprang efter dårlige tider, hvor Trille var plaget af frustration og ramt af en alvorlig sygdom, hun kæmpede med. Det fortæller hun åbent og ærligt om i afsnittet.

- Jeg havde en kritisk sygdom, hvilket gjorde, at jeg i halvandet år var bundet til sofaen med kemoterapi. I stedet for at ligge og have ondt af mig selv, så kørte idéen om ’HorseBnb’. Jeg er okay i dag og opereret rask. Kemo og stråling var forebyggende, fortæller hun og skifter snakken over på sin ensomme opstart i det nye projekt.

- Jeg søgte også en investor og blev lovet guld og grønne skove, og så hørte jeg bare ikke noget i et halvt år. Det blev jeg lidt frustreret over. Jeg lånte en portion penge i mit hus og smed det i projektet.

LÆS OGSÅ: Birgit Aaby gider ikke date: Jeg nyder livet alene

Trilles historie rører løverne. Særligt Jacob Risgaards reaktion falder prompte:

- Du er sådan én, der kan blive ved med at fine styrke, også selvom man ikke har flere kræfter tilbage.

LÆS OGSÅ: Efter 'Løvens Hule': Hjulpet godt på vej

Hestepige

Trilles fokus er særligt rettet mod løvinden Anne Stampe, der også deler samme passion for heste. Annes reaktion tegner sig også godt for Trilles håb om en investering.

- Som heste-menneske har jeg virkelig meget sympati for dit projekt. Jeg køber totalt ind på AirBnb-delen, det er genialt, svarer Anne blandt andet.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens akut operation: Jeg føler, at jeg dør

Om Anne Stampe eller nogle af de andre løver kommer med på Trilles iværksættereventyr, kan ses i dagens afsnit af ’Løvens Hule’ klokken 20:00 på DR 1 og allerede nu på DRTV.