Jacob Risgaards hårde år: Brugte kærestens dankort

Den 46-årige iværksætter åbner op om en hård periode i podcasten 'Mads og A-holdet'.

Siden 2005 har Jacob Risgaard været del af det trekløver, der leder millionforretningen Coolshop, der har hovedsæde i Nørresundby ved Aalborg.

LÆS OGSÅ: Emili Sindlev til privat middag med Kim Kardashian

Og i de seneste to sæsoner har han været at finde blandt de fem investorer i 'Løvens hule', hvor du i disse uger kan se håbefulde iværksættere præsentere deres virksomhedsidé hver torsdag aften på DR 1.

Jacob Risgaard har dog ikke altid været en succesfuld forretningsmand. Det afslører han i podcasten 'Mads og A-holdet'. - Jeg havde ikke engang et dankort, da jeg var 29 år gammel. Jeg var på røven, og jeg var gået konkurs, så jeg brugte min kærestes dankort, fortæller han. LÆS OGSÅ: Mascha Vang afslører familieforøgelse Den dårlige økonomiske situation holdt Jacob Risgaard vågen om natten, og han endte nede i et sort hul.

En vej ud af mørket

Heldigvis fandt iværksætteren en vej op af hullet. Han blev nemlig rådet af en ven til at læse bogen 'The secret, the power', og den fik ham til at vende sit negative tankemønster. - Da det så aller sortest ud, satte jeg nogle billeder op af mine største drømme på indersiden af mit skab, forklarer Jakob og fortsætter: - Alt, hvad jeg satte billeder op af dengang, er blevet til virkelighed i dag. LÆS OGSÅ: Amalie: Håber ikke mine døtre gør som mig Da podcastværten Mads Steffensen spørger ind til, hvad der var på billederne, svarer Jacob: - I syv år har jeg haft et beløb hængende på indersiden af skabet, og det præcise beløb opnåede jeg, da Anders Holch Povlsen købte sig ind i vores virksomhed for cirka et år siden, afslører Jakob. LÆS OGSÅ: Efter mistet baby: Afslører ny graviditet Derudover fortæller iværksætteren, at han i 20'erne drømte om at få børn. Dengang fik han at vide, at det ikke kunne lade sig gøre, men i dag har han tvillinger.

Hør afsnittet af 'Mads og A-holdet' her, hvor Sara Blædel og Alex Vanopslagh også deltager. 

Øverst i artiklen kan du se et klip fra den seneste sæson af ‘Bense på farten’, der kan ses på Pixel.tv, hvor Jacob Risgaard er med på passagersædet.