Fie Laursens akut operation: Jeg føler, at jeg dør

Ovenpå en skrækkelig nat deler Fie Laursen, at der endelig er lys i horisonten.

I morges kunne Fie Laursens følgere på Instagram vågne op til en række stories, der vidner om en skrækkelig nat for den danske pornostjerne.

LÆS OGSÅ: Chok i 'Løvens Hule': Det er ikke hørt før

Det er en oppustet og utilpas Fie, der i videoerne fortæller om sit skrantende helbred.

- Jeg tror ikke, at jeg har været så syg i hele mit liv. Jeg har heller aldrig set så død ud. Jeg tror den bedste måde, jeg kan forklare det her på, det er, at jeg føler, at jeg dør. Det er sådan her, jeg forestiller mig, det føles at dø af en sygdom. Jeg føler, at min krop er ved at blive ædt op af et eller andet, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen syg af implantater: Vil på operationsbordet igen

Akut operation

Der er dog håb for Fie og hendes krop. På sin story fortæller hun også, at der er en haste operation i vente.

- En klinik i DK tager mig ind akut. De fjerner implantaterne helt. Er så lettet over, der er lys at se frem til. Yes, yes, yessss.

LÆS OGSÅ: Jacob Risgaards hårde år: Brugte kærestens dankort

Fie fortæller, at hun ikke kan genkende sit eget ansigt, fordi hun er så oppustet, og at hun det meste af natten har kastet op. Da hun sidder der, og ikke engang kan holde vand nede, går tankerne på, hvad kvinder er villige til at ofre i jagten på at være god nok.

- Prøv at tænk på, hvor mange unge piger, hvor mange kvinder, der kommer til at gå igennem en brystoperation, fordi de, ligesom mig, tænker, at de ikke er gode nok, som de er. Det er fuldstændig syret, at vi kan hade os selv så meget. Eller at vi kan hade noget ved os selv så meget, at vi er villige til at risikere at blive så syge.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche i nyt projekt: Deler sine vilde oplevelser med mænd