Birgit Aaby gider ikke date: Jeg nyder livet alene

Birgit Aaby har ikke planer om at komme ud på datingmarkedet.

I efteråret så Birgit Aaby i en periode en yngre mand, der gav hende sommerfugle i maven, men det er slut nu.

LÆS OGSÅ: Tina Maria afslører: Vi er ikke længere sammen

Og den 54-årige erhvervskvinde og investor fortæller, at hun har det helt fint med at være alene.

– Jeg har tre børn. Jeg har børnebørn. Og jeg har det vanvittig godt. Jeg har været alene så længe, så jeg tror ikke længere, jeg passer ind i det med, at en eller anden skal flytte ind, siger hun ærligt til HER&NU.

LÆS OGSÅ: WHAT: Så meget tjener Rosita på at synge i ‘X Factor’

Artiklen fortsætter under billedet...

Birgit Aaby nyder livet alene, med familien og med vennerne. Her er hun i byen med veninden Helle ThorningSchmidt. (Foto: Michael Stub)
Birgit Aaby nyder livet alene, med familien og med vennerne. Her er hun i byen med veninden Helle ThorningSchmidt. (Foto: Michael Stub)

Sidste år pensionerede hun sig selv fra et mangeårigt aktivt arbejdsliv, hvor hun byggede en stor virksomhed op og skabte mange arbejdspladser.

LÆS OGSÅ: Er Karl og Christel blevet kærester?

Aaby passer sine bestyrelsesposter og er opmærksom på de firmaer, hun blandt andet gennem 'Løvens Hule' har investeret i, men ellers hygger hun sig bare med sit nye liv og den tomme kalender.

(Foto: Ritzau Scanpix)
(Foto: Ritzau Scanpix)

Hun er ikke afvisende overfor at møde kærligheden igen, men hun vil ikke rende efter nogen.

LÆS OGSÅ: Op til retssag: Robert Hansen er forsvundet

– Jeg nyder virkelig bare at kunne gøre alt det, jeg har lyst til. Nu kan jeg tage på ferie uden at skulle spørge nogen om noget. Jeg arbejder heller ikke ret meget mere, så jeg har virkelig tid til at gøre alt muligt.

– Så kan du jo date nogen?

– Det gør jeg ikke. Det gider jeg simpelthen ikke. Det, synes jeg, er røvsygt, siger Birgit Aaby der vil have en kæreste eller ingenting.

– Men potentielle bejlere skal opsøge dig, ikke omvendt?

– Ja, det skal de virkelig. Jeg kommer ikke ud og spørger. Det har jeg aldrig gjort. De skal nærmest slå telt op. Ellers opdager jeg det ikke. Jeg kan slet ikke finde ud af det. Jeg kommer ikke til dem.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens svære valg: Er jeg en dårlig mor?