Løvens Hule (Foto: 
Per Arnesen/DR)
Løvens Hule (Foto: Per Arnesen/DR)

Stopper i 'Løvens Hule'

Efter længere tids overvejelser har den erfarne hanløve valgt at trække sig.

Efter fire sæsoner i 'Løvens Hule' har den yngste af løverne, Christian Arnstedt, valgt at trække sig fra programmet, det afslører han på Instagram.

LÆS OGSÅ: Mette Helena indrømmer: Brugte Tinder til at få renoveret sommerhus

Artiklen fortsætter under videoen.

- Kære venner. Jeg har efter svære overvejelser valgt ikke at deltage i den kommende sæson af 'Løvens Hule'. Det har været en kæmpe glæde at være med. Jeg har fået lov til at investere i og møde en masse helt fantastiske iværksættere. Programmet inspirerede mig meget i min tidligere iværksætterrejse, og jeg håber, at jeg har kunnet give noget videre til det næste hold af nye danske iværksættere, skriver han og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Johannes kørt på hospitalet: De havde fjernet ALT

- Personligt har fået nogle venner for livet, og det har været en rigtig sjov oplevelse. Der er to grunde til, jeg er ude nu.1. Jeg har investeret i mange små virksomheder nu gennem programmet, og det tager meget tid at være der for dem. Jeg har investeret i så mange nu, at jeg ikke føler, at jeg kan tage flere ind og samtidig have tid til de virksomheder, som jeg har investeret i, samt de andre opgaver jeg har mit arbejde.

- 2. Sidste år blev jeg for første gang far for verdens dejligste dreng. Det har ændret mine prioriteter. Jeg vil altid være typen, der arbejder meget, men jeg vil gerne forsøge at være en mest mulig nærværende far for min søn og min familie, og det er for mig ikke foreneligt med at investere i rigtig mange flere små virksomheder, som vil tilføje rigtig mange flere arbejdstimer hver måned, som jeg så ikke kan give til dem.

LÆS OGSÅ: Efter 'Forræder': Sådan er Julia Sofia og Sarahs forhold i dag

Den nu tidligere løve slutter sit opslag med at takke alle de skønne mennesker, han har mødt og produktionen bag programmet.

LÆS OGSÅ: Janni forklarer: Derfor har Karsten sat huset til salg

Se hele hans opslag herunder: