Efter følgernes råd: 'Årgang 20'-deltager starter i udredning

Måske er angst ikke det eneste, som 'Årgang 20'-deltageren kæmper med.

For tre år siden fandt Lisbeth Vernsted-Fabricius ud af, at hun lider af angst, og for knap to år siden begyndte hun på medicin.

Medicinen tog toppen af ængsteligheden, men desværre lever 'Årgang 20'-deltageren stadig dagen i dag med rastløshed, bekymringer og rod i hovedet.

LÆS OGSÅ: Efter fem gode år: Reece og Caroline har truffet en svær beslutning

Det har fået flere af hendes følgere på Instagram til at reagere, for flere af dem mener, at de har svaret på, hvad hun fejler udover angst.

- Flere af mine følgere tror, at jeg også lider af ADHD. Det har fået mig til at søge på det, og mange af symptomerne passer på mig. Derfor er jeg gået til min psykolog og min læge, som begge mener, at jeg skal gennem en udredning, forklarer Lisbeth Vernsted-Fabricius

En stor forløsning

I håb om at ADHD er svaret på hendes problemer, starter 'Årgang 20'-deltageren i udredning om en uge.

- Jeg skal til psykiater på fredag om en uge, hvor jeg får en test. På baggrund af testen afgør psykiateren, om der er noget om snakken, og om jeg skal igennem en længere udredning, fortæller Lisbeth, som selv har et bud på, hvad udredningen kommer til at ende med:

- Jeg er næsten sikker på, at jeg har ADHD.

LÆS OGSÅ: Efter dom: Nu har Teitur fået erstatning

Lisbeth Vernsted-Fabricius lægger ikke skjul på, at en ADHD-diagnose vil være en kæmpe forløsning, og hvis hun ender med diagnosen, er hun ikke et sekund i tvivl om, at hun vil starte med behandling.

- Hvis ADHD-medicin kan hjælpe mig, ville det virkelig være dejligt, slår hun fast.

Et typisk udredningsforløb i forbindelse med ADHD tager 5-6 uger, så der går ikke længe før, at 'Årgang 20'-deltageren får svar.