Håndboldspiller Katrine Fruelund.
Håndboldspiller Katrine Fruelund.

Husker du Katrine Fruelund? Sådan går det i dag

Katrine Fruelunds arbejdsliv har skiftet mange spor efter håndboldkarrieren. Nu afslører hun sit nye job.

Den tidligere professionelle håndboldspiller Katrine Fruelund debuterede på det danske kvindelandshold i 1997, hvor hun spillede en central rolle som både venstre back og playmaker.

LÆS OGSÅ: Rivaler til daglig: Søstre på landsholdet

Her kom hun på det danske kvindelandshold midt i en epoke, hvor Katrine Fruelund og stjernekollegaerne Anja Andersen, Camilla Andersen og Janne Kolling udgjorde en del af topholdet, hvor de benhårde jernladies sikrede sig de fornemmeste pladser på præmiepodiet og høstede medaljer ved EM, VM og OL.

LÆS OGSÅ: Mie Fitness om sin graviditet: De anbefalede en abort

Artiklen fortsætter nedeunder videoen...

Efter Katrine Fruelund indstillede sin professionelle håndboldkarriere på landsholdet i 2012 og senere indenfor klubhåndbold i 2014, hvor hun spillede i Randers HK og efterfølgende blev træner og talentspejder i samme klub, har karrieren sidenhen skiftet flere spor undervejs.

Fået nyt job i dag

For Katrine Fruelund har bevæget sig gennem forskellige karriereveje. Hun har blandt andet dedikeret en del af sin tid inden for politik og har i 10 år været medlem i byrådet i Randers for partiet Venstre, men stoppede lige før kommunalvalget i 2021. Hun er stadig medlem af Venstre, men ikke længere aktiv.

LÆS OGSÅ: WOW: Sådan skal Christopher og Cecilie fejre jul

Hun har også læst til sygeplejerske, men hun har aldrig fået brugt uddannelsen.

Senere forfulgte hun sin drøm om at uddanne sig inden for jordbrugsteknologi, hvormed hun opnåede en stilling som teamleader i Landbrugsstyrrelsens kontrolafdeling i Randers. I denne rolle fokuserede hun primært på arealanvendelse og kontrolordninger inden for landbruget. Desværre blev hendes position reduceret på grund af besparelser.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par deler glædelig nyhed

Nu fortæller Katrine Fruelund til Randers Amtavis, at hun i dag har taget en ny og uventet drejning med karrieren, da hun netop er blevet ansat hos ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen i Randers, hvor hun primært sidder med salg og vurdering.

- Min stilling (som teamleader i Landbrugsstyrrelsen, red.) blev desværre nedlagt, det var en af de stillinger, som blev reduceret i en sparerunde. Jeg havde ellers troet, at jeg skulle være der resten af livet. Men så må man jo se, hvad livet ellers byder på at spændende ting. Og spændende det synes jeg, det er med det nye job her. Viser det sig at være et godt match, så er jeg da ikke afvisende overfor at tage uddannelsen som ejendomsmægler, forklarer Katrine Fruelund til mediet.

LÆS OGSÅ: Efter brud med Nynne: Nu taler Alexander

Videre i interviewet sætter Katrine Fruelund også ord på, at hun glæder sig primært af den årsag, at hun elsker at arbejde med mennesker, hvormed dette job giver mulighed for at hjælpe mennesker med både køb og salg af ejendomme.

LÆS OGSÅ: Frederik og Morten viser imponerende weekendprojekt frem

Katrine Fruelund bor i en landbrugsejendom i Tebbestrup, der før tilhørte hendes bedsteforældre. Hun bor sammen med sin mand Kristian Larsen og har tre børn sammen med ham.

Katrine Fruelund under de olympiske lege i 2004, der blev afviklet i Athen, Grækenland. Foto: Peter Hauerbach.
Katrine Fruelund under de olympiske lege i 2004, der blev afviklet i Athen, Grækenland. Foto: Peter Hauerbach.