Vinderne af 'Først til verdens ende' afslører: Det så du ikke på tv

Finalen i 'Først til verdens ende' tog en drejning i bogstaveligste forstand.

Det blev søstrene Susie og Heidi Rasmussen, der løb over målstregen i Buenos Aires som de første, men faktisk kunne søstrene have været i mål langt tidligere, end man ser på tv.

- Vi kom løbende ind i Buenos Aires, og produktionen vidste jo 100%, hvor vi var hele tiden, så de kunne jo se, at der ned til Nicolai og Christian, der kom ind som nummer to, alligevel var fem-seks timer. Men det vidste vi jo ikke. Så vi løb jo simpelthen, forklarer Heidi og tilføjer:

- Produktionen mente så, det kunne være sjovt, hvis vi løb lidt længere, nu vi havde så god tid, så vi løb langt ind i Buenos Aires by, indtil vi kom til slutdestinationen. Vi løb zigzag faktisk. Der var tre punkter, vi skulle løbe til, før vi kunne løbe til tjekpoint. Det viser sig så, vi havde løbet tre kilometer rundt om der, hvor de stod, fordi de gerne ville have noget af fodboldstemningen. Så vi løb rundt, og det kunne de jo så filme.

LÆS OGSÅ: Kåre Quist sætter huset til salg

Argentina spillede VM-finalen i fodbold halvanden time efter søstrenes ankomst til byen.

Selvom søstrene kom i mål som de første, følte de, de allerede havde vundet lang tid forinden.

- At få lov at løbe ind i Buenos Aires, det var så stort, så inden vi åbnede bogen, der tudede jeg bare, for vi var bare så glade og lettede over at være nået hele vejen. Det var faktisk at vinde i sig selv, fortæller Heidi.

- At vi kom med og kom hele vejen, det var jo en sejr i sig selv, tilføjer Susie.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Jeg har flere søskende

Susie og Heidi så VM kampen efter sejren i 'Først til verdens ende'
Susie og Heidi så VM kampen efter sejren i 'Først til verdens ende'

Da de sidste optagelser skulle laves ved målstregen, mente damerne at have set fotografen fra blåt hold, så de var sikre på, at de ikke var kommet først.

- Der tænkte vi "fair nok". For de var mega seje. De havde bare styr på alting. Men da vi så åbnede bogen, måtte vi lige kigge en ekstra gang, fortæller Susie.

LÆS OGSÅ: Gammel kending tilbage til 'Badehotellet'

Dét skal pengene bruges på

Heidi og Susie har ikke tænkt meget på pengene.

- Det er svært at forholde sig til, at man har vundet 250.000 kroner. Vi skal nok ud og rejse, både alene og med familien, fortæller Susie, og Heidi tilføjer:

- For os handlede det ikke om penge, men om at vise, at vi to damer kunne det her.

Søstrene var hjemme den 21. december og kunne fejre jul med familien.

LÆS OGSÅ: Philip May er klar til næste skridt