Camilla Framnes og Nanna Eliasen fra 'De unge mødre'. (Foto: Janus Nielsen)
Camilla Framnes og Nanna Eliasen fra 'De unge mødre'. (Foto: Janus Nielsen)

Ung mor afslører familieforøgelse

Lykken er stor hjemme hos 'De unge mødre'-deltageren.

Nanna Ragnhild har i flere uger talt ned til dagen i går, hvor hun og familien endelig kunne hente deres nye familiemedlem hjem.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er de hemmelige regler i ‘Først til verdens ende’

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Blachman skyder med skarpt efter de andre 'X Factor'-dommere.

- Så er det fandeme i dag, at vi bliver hunde-forældre. Det bliver helt vildt altså, det bliver nok det tætteste, vi overhovedet kommer på en baby nogensinde, jublede Nanna på sin story i går, før de hentede hunden Lily hjem.

LÆS OGSÅ: Marco afslører: Vil lave musik

Det er givet godt ud

Og hjemkomsten ser ud til at være gået over al forventning. Senere i går viste Nanna deres hundebaby, som er en Coton de Tulear, frem og opdaterede følgerne.

- Sig hej til Lily. Første dag er gået med vores nye lille baby (for det er hun virkelig!!!), og det er bare gået SÅ godt. Et af kravene fra opdrætter var jo, at man kom og besøgte sin hvalp en gang om ugen som minimum. Det følte vi egentlig gav ret godt mening, så hun kunne lære os at kende, skriver Nanna og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Julie Lyck afslører datterens navn

- Men nu hvor vi har hentet hende hjem, så føler vi VIRKELIG også, at det var givet rigtig godt ud, for hun kender os og er virkelig tryg ved os. Hun leger og hygger, men savner og søger selvfølgelig også efter sin familie. Det forstår vi dog også godt, for hold nu op en dejlig familie hun kommer fra. Både de 4-benede og 2-benede.

LÆS OGSÅ: Uhh! 'Vild med dans'-stjerner søger dansere

Nanna har tidligere åbent fortalt om sin og kæresten Stefans kamp for at få en baby, hvor de ville starte i fertilitetsbehandling, efter de havde prøvet i flere år. Det lyder dog ikke til, at kampen har givet pote, så for nu er det fire poter, der fylder i den lille families liv.

Se den søde hundebaby herunder: