Ærlig løvinde: Sådan føles det at blive kendt

Anne Stampe har skullet vænne sig til at blive et kendt ansigt efter sin deltagelse i 'Løvens hule'.

Iværksætteren Anne Stampes deltagelse i 'Løvens hule' har ikke kun ført til, at løvinden har fået en masse investeringer i hus. Det har også ført til, at hun oplever at blive genkendt på gaden, hvilket hun ikke oplevede inden sin deltagelse i programmet.

LÆS OGSÅ: Efter barsel: Sunnvá har taget en stor beslutning

Da HER&NU/Realityportalen mødte løvinden til SMUKbold 2023 på Smukfest i Skanderborg, satte hun ord på, hvordan det føles at blive et kendt ansigt.

- Da programmet gik på skærmen, så det var det mega intensivt, det her med, at ligegyldigt, hvor man kommer, så synes folk, de kender en. Alle folk har en holdning til en, skal kommentere eller synes et eller andet om ens arbejde. Så jeg har lige skullet finde min plads i det, men jeg kan mærke, at nu er det ved at falde på plads. Selve optagelserne elsker jeg, men lige det med at blive kendt, det skal jeg lige vænne mig til, siger hun.

Løvinden fortæller, at hun har deltaget i forskellige festivaler i løbet af sommeren, hvor hun også har oplevet, at hun ikke længere går under radaren.

LÆS OGSÅ: WHAT: Store ændringer i 'Vild med dans'

- Det er vildt specielt, når man går rundt og folk stopper en, fordi de gerne vil have en selfie med en. Men heldigvis er folk så mega søde, og det er kun rosende ord. Så det er okay, men det er lidt specielt, siger løvinden.