Nu sker det: Amalie Szigethy vender tilbage

Efter fire måneders pause er Amalie klar til at vende tilbage. Men det går ikke helt, som hun havde håbet.

Det seneste år har været noget så turbulent for den tidligere forsidefrue Amalie Szigethy. I december sidste år efterlyste Amalie sine børn, der ifølge hende selv var blevet "bortført" fra deres børnehave af børnenes far, Mikkel Skelskov, og efterfølgende har begge parter kæmpet for den fulde forældremyndighed.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche i trafikuheld: Jeg er rystet

Gennem det hele har Amalies mund dog været lukket omkring kampen om pigerne, men hun gav alligevel sine følgere et smugkig på hendes tilsyneladende bekymringsfrie liv med pigerne på sin Instagram.

Det stoppede dog tilbage i maj, da Amalie valgte at trække stikket fra sociale medier og fokusere på sit liv udenfor skærmen.

- Jeg har for første gang i mit liv mærket følelsen af at trække mig for at være mig selv. For at fokusere 100 procent på mine to små dejlige piger og vores familie. Det betyder ikke, at jeg ikke kommer tilbagte, det betyder blot, at jeg kommer tilbage 100 gange stærkere med ny energi og et nyt syn på livet, skrev hun dengang.

Få uger efter kom det frem, at hende og Mikkel havde begravet stridsøksen og fundet melodien sammen igen. Og nu ser det ud til, at Amalie har fået sig et nyt syn på livet og er klar til at komme tilbage med ny energi, for det lyder til, at hun gerne vil vende tilbage til Instagram.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas gør vildt comeback

Det skriver hun i et opslag på sin Facebook-profil.

- Savner min profil og vil så gerne vende tilbage til jer alle sammen, skriver hun blandt andet i opslaget.

Kan ikke få adgang

Men teknikken driller og profilen vil dog ikke helt, som Amalie gerne vil have det, og derfor har hun bedt sit netværk om hjælp.

- Jeg skal virkelig bruge jeres hjælp. Som nogen af jer ved, har jeg taget en pause fra de sociale medier i over fire måneder, men åbnede op igen sidste uge. Desværre har jeg bøvlet med min Instagram profil i tre uger, og den kan ikke genaktiveres, før Instagram vender tilbage til min mail, skriver Amalie, der har ventet i tre uger til trods for, at Instagram havde oplyst hende om, at der ville gå max fire dage.

Amalies profil kan altså findes og ses, men hun kan ikke få lov til at komme igennem til den, så vi må vente, til hun finder en løsning, med at følge med i hendes liv på ny.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald afslører hemmelighed: Skal giftes

Du kan selv læse Amalies opslag herunder: