De nygifte på trapperne på Gentofte Rådhus. (Foto: Jannick Boerlum)
De nygifte på trapperne på Gentofte Rådhus. (Foto: Jannick Boerlum)

Christiane skiftede mening to dage før brylluppet

Alt var ikke planlagt, men pludselig ændrede planerne sig.

Det var en veloplagt Christiane Schaumburg-Müller Åxman, der torsdag dukkede op til 20-års jubilæum hos N'Age på Hotel d'angleterre. Her fortalte hun om sit bryllup og viste sine smukke ringe frem.

Men hvis man går og tror, at Christiane og Daniel Åxmans bryllup var planlagt ned til mindste detalje i god tid, så kan man godt tro om igen. Det viser sig nemlig, at Christiane pludselig endte med at skifte mening om noget meget essentielt.

LÆS OGSÅ: Efter boykot af Janni og Karsten Ree: Wafande er i chok

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Christiane fortæller om sin ufrivillige abort.

- Den kjole jeg havde på med handskerne, det var brudekjolen. Det var den, jeg havde fundet i London med min veninde. Men så to dage inden brylluppet sagde Daniel, måske vi skulle have noget andet på på rådhuset, for det der med at sidde i hans hvide jakke, og vi skulle spise frokost på Peter Lieps og i dyrehaven. Så der besluttede vi os faktisk for, at han ikke havde jakken på, og jeg havde noget andet på, fortæller Christiane og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerner sammen i nyt program

Christiane Schaumburg-Müller Åxman N´age 20 års dag her er det
Christianes smukke ringe, som sidder på samme finger. Forlovelsesringen er fra Cartier, og vielsesringen er fra Halberstadt ring.

- Så jeg bestilte noget haste haste, som kom dagen før og var alt for stort. Og så havde jeg bestilt en anden hvid kjole, jeg ville have på i Firenze, og så tænkte jeg, at den var virkelig brudekjole agtig. Og så endte jeg med at tage den på, og så står han der og siger; "Den er meget meget fin, så tager jeg altså stadig det der fine tøj på". Og så endte jeg med to kjoler indenfor 24 timer.

Kun én ting på ønskeliste

Det var dog ikke kun kjolen, hvor Christiane og Daniel skilte sig ud. Christiane afslører nemlig, at parret kun havde én ting på deres ønskeliste.

LÆS OGSÅ: Mor-Jette er tilbage

- Vi havde sådan en ønskeliste, der hed "Be creative", der var ikke nogen liste, så vi har fået virkelig mange oplevelser - naturoplevelser med vennepar. Det var gode gaver. Det var meget vintage ting som gammelt sølvtøj til at dække et flot bord og en sovsekande, fortæller Christiane.

Derfor gik hun imod sit princip

Christiane har et princip om, at hun ikke viser sin søn, Constantin, frem på billeder. Hun mener, han selv skal have lov til at vælge en dag, om han vil vise sig frem. Men i anledning af brylluppet gjorde hun en undtagelse og delte et billede af hele familien på Instagram, og det var ikke uden grund.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører stor kærlighed til sønnens far

- Vi er en sammenbragt familie, der bliver gift. Hele brylluppet havde en stor overskrift, der hed familie. Børnene var med hele dagen. Vi slutter festen klokken otte, folk sender os afsted på bryllupsrejse med børnene. Det hele har ligesom handlet om det her sammenbragte hjem, vi har skabt, fortæller Christiane og tilføjer:

- Det er ligesom overskriften på det her, og hvis vi så har lyst til næste år at blive gift i en kirke, så er det en kærlighedsfest. Det var familie, der var i højsædet, og så synes jeg, det var på sin plads. Så kunne jeg godt tænke mig at dele et billede af den familie, vi er i the Åxman residence.

Få et smugkig på eventet hos N'Age herunder:

@eurowomandk Klinik N’age fylder 20 år, og der er rigeligt at fejre! Klinikken er startet af ene kvinde Ida Bille Brahe 💪 og har i dag 100 ansatte og snart klinikker udenfor Danmark. Tillykke! 🥂 #nage #dangleterre #copenhagen #celebration #redcarpet @N’AGE ♬ original sound - Eurowoman