Remee jubler over Kvamm: Spændende at se 'X Factor' igen

Remee mener, det er gået op for TV 2, hvad det vil sige, at nogen virkelig kan noget.

48-årige Remee kom i aftes direkte fra frisøren til 20-års jubilæum hos N'Age på D'angleterre og viste et nyt look frem.

Han fortalte, at han igen nyder at se "X Factor".

Remee til N´age 20 års dag
Remee til N´age 20 års dag

- Der er sket noget, nu hvor Simon Kvamm er kommet med. Det er som om, det er gået op for TV2, hvad det vil sige, at der er nogen, der virkelig kan det. Med al respekt for dem, der har siddet der før, så er det bare et håndværk og en kunst at kunne det, fastslår Remee og uddyber:

LÆS OGSÅ: Gamle kendinge er tilbage: Se alle deltagerne i ‘Alene i vildmarken’

- Få ting til at gro ud over, hvad folk naturligt ville forvente. Det er noget andet end noget, du bare trækker i en automat. Jeg synes virkelig, det er fedt og forfriskende at se, at nogen tager det alvorligt og tænker sig om. Jeg har revet mig i håret i fire sæsoner og tænkt; "Det mener i simpelthen ikke". Så det er optur at følge og spændende at se 'X Factor' igen, fortalte Remee.

LÆS OGSÅ: Efter ’Løvens Hule’: Tillokkende tilbud

Få et smugkig på eventet hos N'Age herunder:

@eurowomandk Klinik N’age fylder 20 år, og der er rigeligt at fejre! Klinikken er startet af ene kvinde Ida Bille Brahe 💪 og har i dag 100 ansatte og snart klinikker udenfor Danmark. Tillykke! 🥂 #nage #dangleterre #copenhagen #celebration #redcarpet @N’AGE ♬ original sound - Eurowoman