Anna Caroline. 'Alene i vildmarken'
Anna Caroline. 'Alene i vildmarken'

Gamle kendinge er tilbage: Se alle deltagerne i ‘Alene i vildmarken’

'Alene i Vildmarken' er klar med en reunion.

I syvende sæson af 'Alene i Vildmarken' sender DR otte tidligere deltagere tilbage til vildmarken i den norske natur. De otte deltagere er kommet tilbage for endnu engang at prøve kræfter med ensomheden, sulten og den indre kamp.

LÆS OGSÅ: Efter hård kamp: Tv-par er blevet forældre

Artiklen fortsætter under videoen af Thomas Rode Andersen, der er med i 'Øen VIP'.

Det helt store spørgsmål er dog, om de kan bruge den erfaring, de har i bagagen fra tidligere deltagelse, og få oprejsning fra fortidens uheld og skæbnesvangre beslutninger, når de skal kæmpe om at blive den sidste alene i vildmarken?

Nogle af deltagernes erfaringer fra vildmarken bygger på at være solodeltagere, mens andre har prøvet kræfter med Norges vilde natur i selskab med en makker. Denne gang er alle deltagere dog overladt fuldstændig til dem selv, og skal selv klare sig gennem de strabadser, de bliver udsat for.

LÆS OGSÅ: Karina Frimodt afslører: Derfor sælger jeg lejligheden

- Vi har tidligere haft både solodeltagere og makkerpar afsted i vildmarken. Det er dog første gang, vi sender tidligere deltagere afsted i programmet. Denne gang er vi nysgerrige på, hvad det betyder for deltagerne og deres ophold, at de har erfaringen fra tidligere med i bagagen. Deltagerne er alle udvalgt fordi de efter deres sidste ophold har et stort ønske om at bevise sig selv. Og vi synes, det er interessant at se, om det giver en anden drivkraft for eksperimentet, at man ikke lykkedes sidst, siger Anne Askov, DR-redaktør på 'Alene i Vildmarken' i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Kæmpe tv-skænderi

Her er deltagerne i 'Alene i Vildmarken' sæson 7:

Camilla Varming Nielsen, 35 år, virksomhedsejer fra Krarup på Fyn, (sæson 5)

Sidste gang Camilla prøvede kræfter med vildmarken, var det i selskab med sin kone Martha. Camilla trak meget opmærksomhed i den sæson, da hun i vildmarken både drak sin egen urin og snittede op til flere penisser af træ. Nu vil Camilla dog prøve kræfter med vildmarken på egen hånd, og det bliver både en uvant situation og en kæmpe udfordring for Camilla, der aldrig er alene. Ifølge Camilla så er hendes motivation for at drage ud i vildmarken netop for at komme væk sine mange projekter og altid være omringet af mange mennesker. Hun vil undersøge, om hun kan være alene.

Camilla 'Alene i vildmarken'
Camilla 'Alene i vildmarken'

LÆS OGSÅ: ’Løvens Hule’-deltager er tilbage: Sadlede om

Anna-Caroline Fosmark, 24 år, nomade og kunstner fra Silkeborg, (sæson 6)

Anne-Carolines hjem er primært i naturen, hvor hun de fleste måneder om året sover i telt og cykler rundt på eventyr.

Hendes makker Esters helbred svigtede sidste gang, da de var afsted i vildmarken, og de måtte tage hjem. Men Anna-Caroline er ikke færdig med vildmarken, og hun kan mærke, at hendes krop sagtens kan klare flere dage i den barske natur. Nu får hun får chancen for at tage revanche.

Anna Caroline. 'Alene i vildmarken'
Anna Caroline. 'Alene i vildmarken'

LÆS OGSÅ: Ung mor har det svært

Birk Engemann, 56 år, pensioneret oversergent fra Brønderslev, (sæson 2)

Birk fik sin drøm knust i sæson 2, da han på dag 5 faldt på en glat sten og brækkede et ribben. Birk lider af PTSD efter nogle oplevelser som udsendt soldat. Han tog i vildmarken for at bevise, at han stadig har viljen til klare strabadserne. Nu er han tilbage for at få oprejsning og nå langt i vildmarken.

Birk 'Alene i vildmarken'
Birk 'Alene i vildmarken'

LÆS OGSÅ: Efter turbulent periode: Tobias Friberg tager stor beslutning

Victor Gjedde, 28 år, studerer til maskinmester fra Værløse (sæson 5)

Victor følte selv, han havde meget at bevise i vildmarken, da han deltog i sæson 5 med sin makker Casper. Og han klarede sig igennem en strabadserende vandretur med både munterhed og tårer. Følelserne var med andre ord helt uden på tøjet. Victor ønskede at gå hele vejen, men han og Casper måtte alligevel trykke på knappen og tage hjem. Nu får Victor en chance til og denne gang er det helt alene.

Victor 'Alene i vildmarken'
Victor 'Alene i vildmarken'

LÆS OGSÅ: Cengiz afslører vild detalje om mødet med Geggo

Sanne Flade Larsen, 56 år, pædagog fra Sorø (sæson 2)

Tilbage i sæson 2 blev Sanne nummer to, hvor især hendes praktiske evner og stædighed tog hende langt. Men fiskeriet var en udfordring, hvor især kulden og isolationen slog hende ud, og det fik i sidste ende bægeret til at flyde over. I dag føler Sanne sig både mere erfaren og mere i balance. Hun ønsker at bevise, at hun kan gå hele vejen.

Sanne 'Alene i vildmarken'
Sanne 'Alene i vildmarken'

LÆS OGSÅ: Her er de 12 nye deltagere i 'Stjerner i Trøjen'

Christian Hjort, 38 år, Skov- og marketingsansvarlig på et gods, fra Egtved (sæson 1)

Christian blev som den allerførste nummer to efter hele 44 dage i Nordnorge. Christian var kendt for sin ukuelige optimisme, gode sind og driftighed. Det resulterede blandt andet i, at han fik bygget en imponerende tipi, snittede fredspibe og oplevede, hvordan frostens hvide landskab satte ind. Christian er nu tilbage, fordi han ikke er færdig med at prøve sig selv af i den rå og barske natur.

Christian 'Alene i vildmarken'
Christian 'Alene i vildmarken'

LÆS OGSÅ: Simon Kvamm søger flere 'X Factor'-deltagere

Jesper Westmark, 52 år, shaman fra København (sæson 4)

Jespers håndværksmæssige evner betød, at han både nåede at bygge en hytte, lave en bue med pil og et effektivt bowdrill. Jesper er shaman og spurgte ånderne til råds i vildmarken. Men til sidst brændte Jespers krop ud efter 29 dage. Han er sulten efter at vende tilbage og søge endnu dybere ind i naturen.

Jesper 'Alene i vildmarken'
Jesper 'Alene i vildmarken'

LÆS OGSÅ: Anna Seneca afslører nyt projekt

Rasmus Christiansen, 43 år, køkkenmontør fra Esbjerg (sæson 3)

Første gang, Rasmus var alene i vildmarken, lærte han at overleve. Undervejs nåede han at bygge tre forskellige shelters og forfine sine fiskemetoder. Det var en stejl læringskurve for manden på eventyr. Til sidst blev sulten dog så stor, at han måtte trykke på knappen og give op. Nu er Rasmus tilbage med sin dyrt købte erfaring. Og målet er klart: han vil vinde!

Rasmus 'Alene i vildmarken'
Rasmus 'Alene i vildmarken'

Alene i Vildmarken sæson 7 får premiere den 16. marts kl. 20 på DR1 og kan streames på DRTV samme dag.