Mor-Jette er tilbage

Efter en pause kan man nu igen følge den populære reality-deltager.

I husker måske den ikoniske spøgelsesjagt, eller da hun blendede en kage for stadig at kunne spise den efter sin fedme-opertation. Mor-Jette har givet seerne mange guldkorn og smil på læben, da hun var med i 'Mig og min mor' på Kanal4.

De seneste år har man dog udelukkende kunnet følge med i hende og Jessica Priscillas liv på hver deres Instagram-profiler. Men her har man måttet kigge langt efter Jette den seneste tid, og det er der en god grund til.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører stor kærlighed til sønnens far

- Jeg har i dette sekund endelig fået min Instagram-profil tilbage. Den har været hacket, skriver Jette på Instagram, og overfor Realityportalen fortæller hun, at hendes profil har været hacket i et stykke tid.

LÆS OGSÅ: Melvin Kakooza sammen med kendt tv-vært

- Fra den ene dag til den anden kunne jeg pludselig ikke komme på min primære Instagram-konto, og det var jeg ret ked af. På mine andre sociale medier forsøgte jeg at fortælle mine følgere om situationen, og jeg tror også, at flere forsøgte at hjælpe mig. Jeg har lige fået kontoen igen nu her, efter at have forsøgt gentagende gange med deres videoselfie verifikation. Det var sådan jeg fik den igen, fortæller hun.

Jette har mistanke om, at bagmændene var nogle hackere fra Indien, og hun er langt fra den eneste danske kendis, der er blevet hacket. For nogle uger siden blev også Hilda Heick hacket på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne afslører kønnet

Hvis man ser bort fra den ufrivillige tid væk fra Instagram, så har Jette det godt og nyder sit liv som mormor til Jessica Priscillas søn. Man kan følge med i Jettes liv på Instagram herunder: