Ude af 'Først til verdens ende': Eventyret fortsatte

Mette og Michael blev elimineret som de første i konkurrencen.

Mette og Michael Ramgil Stæhr blev de første til at forlade TV 2-programmet 'Først til verdens ende', hvilket var en blandet fornemmelse.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Kendt skuespiller med i 'Først til verdens ende'

- Det første vi tænkte, da vi fandt ud af, vi var røget ud, det var, ”what, er vi kun lidt over en time bag de sidste”, det var på en måde lidt fedt, for vi troede, vi var et døgn bagud stadig, fortæller Mette til HER&NU.

Ifølge parret var det en bekræftelse af, at de faktisk godt kunne finde ud af konkurrencen.

- Derfor ser vi heller ikke mere skuffede ud, fordi vi tænkte, vi ville ryge ud med et brag. Men vi havde indhentet 23 timer. Selvfølgelig var vi sindssygt skuffede, for vi ville så gerne fortsætte, forklarer Mette.

Parret valgte dog ikke at slutte rejsen, men fortsatte derimod på egen hånd og rejste Vietnam.

- Vi havde hele tiden drømt om at rejse i asien, så det var fedt, fordi vores dækhistorie var, at vi tog til Thailand, hvor vi ville rejse rundt med rygsæk. Så nu kunne vi gøre det, vi havde sagt til vores venner og kolleger. Ingen af os havde været i Vietnam før, så vi ønskede at opleve det land og rejse rundt, fortæller Mette og Michael tilføjer:

- Vi bookede 1-2 nætter, og så flyttede vi. Så vi tog halvvejs ned gennem Vietnam.

LÆS OGSÅ: 10 års mysterium løst: Nu har Isabella endelig fået sin diagnose

Parret var i Vietnam i 2,5 uge og tog derfra til Thailand og hjem.

- Selvom vi røg meget hurtigere ud, end vi havde håbet og planlagt, så fik vi den rejse med også, fortæller Mette og afslører, at eventyret har bundet dem endnu mere sammen.