Tobias dater ældre kvinder: Det skræmmer mig ikke

I 'Kærlighed hvor kragerne vender' dater den 26-årige fyr kvinder, der er tæt på 10 år ældre end ham selv.

Der er nærmest et årti mellem 26-årige Tobias Ytting Kjærgaard og to af de kvinder, som han dater i 'Kærlighed hvor kragerne vender'. 34-årige Rikke Møller Christensen og 34-årige Sandra Christiansen. Aldersforskellen er dog ikke noget, som skræmmer Tobias.

LÆS OGSÅ: Fik vildt tilbud under optagelserne til 'Badehotellet': Jeg sagde ja med det samme

- Jeg spurgte faktisk slet ikke ind til kvindernes alder, og jeg fandt først ud af, at Sandra og Rikke var en del ældre sent i programmet, forklarer den unge fynbo og fortsætter:

- Så længe man er det samme sted i livet, skal det nok fungere. Generelt er jeg ret ligeglad med alle de her overfladiske ting som alder, højde, udseende og så videre.

Selvom Tobias umiddelbart ikke har et biologisk ur, der tikker, drømmer han om barn, bil og bolig i nærmeste fremtid, og aldersforskellen er derfor et plus.

- Jeg vil selv gerne slå mig ned og have børn, og det vil jeg gerne snart. Så hvis kvinderne også har travlt med at slå sig ned og få børn, gør det mig ingenting, lyder det.

LÆS OGSÅ: Kæmpe traume: Fie Laursen åbner op om uvenskab med Boris

Tobias Ytting Kjærgaard forklarer yderligere, at han vil have svært ved, hvis aldersforskellen gik den anden vej.

- Jeg vil helst ikke date en studerende, for så ved jeg, at det her med hus og famile nok er længere ude i fremtiden, forklarer han og slutter:

- Jeg synes, at det giver ro, at kvinderne er lidt ældre.