Kresten Mie kærlighed hvor kragerne vender
Kresten og hans damer i Sommerland Sjælland i 'Kærlighed hvor kragerne vender'.

Sådan foregår optagelserne i 'Kærlighed hvor kragerne vender'

Der foregår rigtig meget, man ikke ser i tv-programmet.

I 'Kærlighed hvor kragerne vender' jagter fyrene fra et landligt område kærligheden. Netop nu er sæson fire i gang, og her har Mie især trukket overskrifter, når hun dater Kresten. Det skyldes, at hun ikke alene er mor - hun har også sin 9 måneder gamle datter med på optagelserne.

LÆS OGSÅ: Slut for 'Paradise'-par: Derfor gik det galt

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Linda P. fortæller om livet som mor.

I en spørgerunde på Instagram fortæller Mie om at være med i tv-programmet og svarer på følgernes nysgerrige spørgsmål. Her fortæller Mie, at det er en meget intens periode, mens programmet optages.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens hemmelighed: Jeg tror, jeg er den første kvinde i Danmark, der har opnået det

- Man er på næsten hele tiden, og når man ikke er på, er der ventetid, og det er næsten endnu værre. Optagelserne tager 12 dage + eventuelle efteroptagelser. Vi filmer fra cirka kl. 8 om morgenen til meget sent på aftenen. Jeg er cirka gået fra med Vigga ved 16-17 tiden plus pauser i løbet af dagen. Så I kan jo godt regne ud, at der er sååååå meget, I ikke ser på tv, lyder det fra Mie.

LÆS OGSÅ: Melissa Nielsen arbejder på forholdet: Flytter hver til sit

Mistede meget tid på grund af Vigga

Netop det faktum, at Mie har datteren Vigga med og deltager på hendes præmisser, havde stor betydning for mor Mie.

LÆS OGSÅ: Tv-program og ADHD: Det hjemsøgte mine drømme

- Jeg mistede så meget tid. Jeg fik også mulighed for lidt mere "alenetid" end de andre. Men jeg fik ikke mulighed for at vise så meget af, hvem jeg er ellers end "mor". Men sådan vil det jo også være i virkeligheden, forklarer Mie i spørgerunden.

Under optagelserne bor alle kvinderne sammen, mens fyrene bor sammen et andet sted i området. Mie beskriver det lidt som en lejrskole.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Her er Alex Høghs kendte kæreste

Hun kalder programmet for en rutsjebane af op- og nedture, men hun er glad for sin deltagelse, og hun har mødt så mange mennesker, hun stadig snakker med i dag.

Man kan følge med i Mie og Viggas liv på Instagram her: