Tv-program og ADHD: Det hjemsøgte mine drømme

Sportsvært Mette Cornelius og komiker Mahamad Habane er aktuelle i tv-programmet 'Jaget Vildt'.

Sportsvært Mette Cornelius fik konstateret ADHD i en alder af 40 år, og at være med i et tv-program som 'Jaget Vildt', hvor der er meget stress, og hvor tankerne kører rundt, påvirkede Mette.

- Jeg sov for eksempel sindssygt dårligt. En del af min personlighed og det at have ADHD er, at man bliver ekstremt fokuseret, så jeg var ekstremt fokuseret, og det gjorde bare, at det hjemsøgte mine drømme. Nogle gange havde jeg nærmest ikke sovet, når jeg stod op om morgenen, fortæller Mette.

LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner afslører stor nyhed

Efter en dag med tv-optagelser lagde Mette derfor medicinen på hylden.

- Jeg kunne ikke sove i forvejen, så jeg skulle ikke tage medicin, der peppede mig mere op, fortæller Mette, der er i tvivl om, hvor meget det var hendes ADHD, der spillede hende et pus eller selve spillet, der bare går alle deltagerne i hovedet.

- Uanset om man har ADHD eller ej, så skal man bare hele tiden tænke. Jeg tror godt, man kan få ADHD af at være med i det her, griner komiker Mahamad.

LÆS OGSÅ: Bubber på rød løber: Viser nyfødt baby frem

Se hele interviewet med Mette og Mahamad øverst i artiklen og følg Mette og Mahamad hver torsdag i 'Jaget Vildt' på Kanal 5 og discovery+.