Uønsket besøg i hjemmet: Indbrud og overfald

Sara Maria Franch-Mærkedahl husker tydeligt sit første møde med politiet.

Lige nu er kæresteparret Nicolaj Kopernikus og Sara Maria Franch-Mærkedahl aktuelle i tv-programmet 'Jaget vildt', hvor kendte danskere er på flugt fra et hold efterforskere.

LÆS OGSÅ: Ulykkelig Klæstrup afviser rygter: Jeg var professionel

Sara Maria Franch-Mærkedahl husker tydeligt sit første møde med politiet. I en alder af blot syv år havde familien nemlig uønsket besøg i hjemmet.

- Vi havde indbrud, da jeg ikke var særlig gammel. De kom ind i huset, da vi faktisk var hjemme, og den ene slog min storebror ned. Ja, det lyder meget voldsomt, fortæller Sara Maria og fortsætter:

- Det var om aftenen, og de stod ude ved vores bil og ville stjæle den. Så min min storebror gik ud, og det var der, han blev slået. Og så kom der en ind i huset, som faktisk sad og snakkede med mig – super ubehageligt. Han sagde, jeg ikke skulle være bange, og at de ikke ville gøre nogen fortræd.

LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner afslører stor nyhed

Ifølge Sara Maria var tanken fra de tre unge mennesker nok aldrig at skulle ind i huset.

- Jeg tror, tanken var, at de var ude for at stjæle bilen, og så udviklede det sig til noget, det ikke skulle.

LÆS OGSÅ: Jada afslører: Derfor kan jeg ikke holde ud at se ‘X Factor’

Sara Marias far var ikke hjemme, da han var på cirkustur, men moren kontaktede straks politiet, der kom, og det var vejrværtens første møde med politiet.

- Ellers er jeg ikke stødt på politiet særlig mange gange i min tilværelse - bortset fra jeg lige har fået et klip eller to, griner Sara Maria.

LÆS OGSÅ: Bubber på rød løber: Viser nyfødt baby frem