Louise Brylle. (Foto: Krestine Havemann)
Louise Brylle. (Foto: Krestine Havemann)

Ung mor i vildt vægttab

Der er sket lidt på vægten, efter Louise Schmidt har fået lavet en fedmeoperation.

I mange år kunne seerne på godt og ondt følge med i livet hos Louise Brylle Schmidt, manden Jesper, og børnene Mads, Julie og Mattheus. Men i 2018 valgte familien at forlade reportageserien.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er ‘Robinson’-vinders kendte kæreste

Se videoen, hvor Sabrina fra 'De unge mødre' laver zombievideo

Siden har de kun sparsomt del ud af deres privatliv. Til gengæld har Louise flittigt taget sin følger med på sin vilde vægttabsrejse.

For det er nu et år siden, Louise fik foretaget en såkaldt 'Gastric Sleeve', som er en fedmeoperation, hvor man får fjernet 85% af mavesækken. På den måde kan mavesækken kun indeholde mellem 50 og 200 milliliter. Derefter opnår man et stort vægttab.

LÆS OGSÅ: Lenny: Derfor gik det galt for Teitur

Og det må man sige, at den unge mor har opnået. Til Realityportalen fortæller hun nu, hvordan det er gået et år efter operationen.

- Det er, det bedste jeg har gjort for mig selv i meget længe. Vægten er stille, henover det sidste år, gået ned, og jeg har tabt mig rundt regnet 40 kilo siger hun.

LÆS OGSÅ: Bag om ‘Bachelor’: Mændene måtte ikke snakke sammen

I dag er Louise vægtstabil og nyder de mindre madportioner, hvor hun fortsat kan spise det, hun elsker,  uden det igen tager overhånd.

- Jeg er et sted i mit liv, hvor overskuddet er fantastisk, og jeg er blevet et mere livsglad og aktivt menneske, fordi jeg træner.

Forud for operationen fortalte Louise alle sine følgere, at hun selv har betalt for gildet, som kostede 35.400 kroner, og at hun fik den foretaget i Tyrkiet.

LÆS OGSÅ: Babylykke: Dansk skuespiller har født

Se de vilde billeder af Louise før og efter operationen her: