De unge mødre (Foto: Krestine Havemann)
De unge mødre (Foto: Krestine Havemann)

Ung mor har født: Børnene var med til fødslen

Fødslen blev en begivenhed for hele familien.

Cecilie Ustrup fra 'De unge mødre' kan ånde lettet op og kalde sig selv mor til tre. Hun fødte nemlig datteren Melina i går ved en planlagt hjemmefødsel, som ifølge den stolte far ikke kunne være gået bedre.

LÆS OGSÅ: Stor afsløring om Dennis Knudsens tvillinger

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Hjalmer fortæller om sit kærlighedsliv.

- Vi fik ringede til en jordemoder, da vi følte, at tiden var til det. Fødslen gik så småt i gang, og Cecilie og jordemoren kom rigtigt godt igennem veerne, imens jeg tog mig af Malou og Mason, og da tiden var inde, sad vi alle ved Cecilie og var ved hendes side, da Melina kom til verden. Så alt i alt en rigtig vellykket hjemmefødsel, og et dejligt minde som familie, skriver Nicolai på Instagram, og Cecilie kunne ikke være mere enig:

LÆS OGSÅ: Ung mor gravid: Bliver alenemor til tre

- Se lige, hvem der endelig meldte sin ankomst ved den mest fantastiske hjemmefødsel her til morgen kl 10:13. Begge søskende var lige ved siden af, da hun kom ud, og de er præcis lige så forelskede i hende, som vi er. Jeg mistede lidt for meget blod, så det var lige ved at ende i en overflytning, men det gjorde det heldigvis ikke, da der kom styr på det. Alt er bare gået så godt, og hun er helt perfekt med sine præcis 3200 gram og 51 cm, skriver Cecilie på Instagram.

LÆS OGSÅ: Vandt 250.000 i reality-program: Nu giver de pengene væk

Cecilie endte med at føde datteren to dage over termin. Parret fra 'De unge mødre' har i forvejen børnene Malou og Mason. Se det søde billede af Melina herunder:

 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Cecilie Ustrup (@cecilieustrup)