Mikkel Skelskov og Amalie Szigethy (Foto: Klaus Bo Christensen)
Mikkel Skelskov og Amalie Szigethy (Foto: Klaus Bo Christensen)

Mikkel efter afgørelsen: Forrykt

Mikkel mener ikke, at Amalie har et hjem, hvor børnene kan bo.

Klokken 17.00 onsdag den 21. december kunne Amalie Szigethy hente pigerne, Josephine og Hannah, hos ekskæresten Mikkel Skelskov, der har nægtet Amalie samvær med deres fælles børn, siden han onsdag i sidste uge hentede dem fra skole og vuggestue og kørte på juleferie uden Amalies samtykke.

LÆS OGSÅ: Amalie om børnene: Vi ses snart igen

Artiklen fortsætter under videoen af Amalie. 

Det blev i dag besluttet i Familieretshuset, at Amalie skal have den midlertidige bopælsret, indtil afgørelsen om fuld forældremyndighed og bopælsret bliver afgjort.

Beslutningen tager Mikkel med blandede følelser.

- Amalie har fået tildelt bopælsret i Hørsholm midlertidigt. Det er selvfølgelig svært for mig at sætte pigerne derop, da hun ikke har en bolig. Det kan godt være, hun har en adresse, men hun har ikke noget hjem, der er ikke et hjem, de kender. Nu giver jeg slip på mine piger, og hun har ikke noget hjem, det synes jeg er forrykt, fortæller Mikkel til HER&NU/Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Raser efter tv-program: Det skal stoppe

Den bekymring er Amalie ikke enig i. For nok står mange af hendes møbler i Mikkels hjem i Dragør, men hendes bolig i Hørsholm står ikke tom.

- Jeg har hele tiden haft møbler også i min lejlighed, men det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har brugt de her dage på at gøre den ekstra klar, så jeg kan få mine piger hjem. Det er psykisk terror, at Mikkel tilbageholder vores ting. Det går også ud over pigerne, fortæller Amalie til HER&NU/Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Jubler over babylykke

Bliver i institution i Dragør

Hvad Mikkel er glad over er, at pigerne skal blive i vuggestue og skole i Dragør, hvor de går nu.

- Jeg gik ind i det her for at beskytte pigerne, så de ikke skulle skifte skole for fjerde gang, og det står der i afgørelsen, at de ikke skal, fortæller Mikkel og fortsætter:

- Pigerne har vundet, at de ikke skal skifte skole og vuggestue for fjerde gang, men jeg synes, det er synd, de skal ligge og køre bil tre timer hver dag, fordi Amalie absolut vil have sin vilje. Men husk nu, det er en midlertidig afgørelse, så der er intet, der er sikkert endnu.

LÆS OGSÅ: Se den sjove video: Jaffer og Bolette skal giftes

Ifølge Amalie er det korrekt, at børnene skal blive i deres institution i Dragør.

- Det er barnets tav, og det er jeg glad for. Indtil jeg finder en plan for, hvor de skal være, så skal de ikke sidde og vente, så skal de passe deres institutioner, og det er jeg glad for, for børn skal socialiseres og passe deres skole for Josephines vedkommende, fortæller Amalie.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Derfor slog vi op

Får pigerne til nytår

Planen er fortsat, at pigerne skal se både Mikkel og Amalie. Ifølge Mikkel kommer de til at se begge stort set lige meget, og Mikkels næste samvær med pigerne er den 29. december, hvilket Amalie bekræfter.

- Han er deres far, og jeg ønsker at begge piger skal se ham. Det skal være på lige vilkår og ordentlige vilkår, fortæller Amalie, der godt kan mærke en frygt for, at Mikkel kører med pigerne igen.

- Selvfølgelig er jeg nervøs. Han har jo bevist, man ikke kan stole på ham, fortæller Amalie.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler klar til ny sæson: Søger hjælp

Mikkel skulle efter sigende have afleveret pigerne til Amalie i dag kl. 17.00.

- Selvfølgelig kommer jeg til at savne dem. Vi havde gået og pyntet juletræ og glædet os til jul, slutter Mikkel, der må glæde sig over, han har dem til nytår.

LÆS OGSÅ: Helle Thorning-Schmidt taler ud om skilsmisse