'Kærlighed hvor kragerne vender'-fyr dropper programmet

'Kærlighed hvor kragerne vender'-deltageren har en god grund til, at tv-programmet ikke er noget, han følger med i.

Nicolai fra Lolland Falster er en ud af de fire fyre, der for tiden kan følges i TV 2's datingprogram 'Kærlighed hvor kragerne vender', som blev optaget tilbage i september.

LÆS OGSÅ: Irina og Morten chokerer: Det er slut

Artiklen fortsættes under videoen med Jaffer og Bolette... 

Og man skulle tro, at landsby-singlen her et halvt år efter optagelserne ville være nysgerrig efter at se det færdige resultat af, hvordan hans jagt på drømmekvinden dengang gik for sig. Men faktisk er Nicolai selv ikke at finde blandt seerne af 'Kærlighed hvor kragerne vender'.

Det fortæller han til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Jaffer taler ud om Bolette: Det piner mig

- Jeg kan ikke lige se, hvornår jeg skulle have tid til at se fjernsyn, må jeg indrømme, siger han og tilføjer:

- Det er ikke noget, jeg bruger så meget tid på. Jeg har også kun ét fjernsyn i huset, og jeg er ikke så tit hjemme. Jeg arbejder meget og ses meget med kammerater, og så har jeg også en hobby i noget bil, og det tager rigtig, rigtig meget tid.

29-årige Nicolai indrømmer dog, at 'Kærlighed hvor kragerne vender'  er et af de få tv-programmer, der lokker, og at han har set lidt af første afsnit.

LÆS OGSÅ: Reality-babe fanget i ferieparadis

- Jeg har tænkt mig at sætte mig ned en dag, hvor jeg har tid, og se det hele, når det er kommet ud. For det er da helt klart noget, jeg skal se. Det kunne da være sjovt at se sig selv i fjernsynet, siger han og nævner, at han allerede har mærket lidt til det der med at blive et kendt ansigt.

Det skete efter en bytur i weekenden.

- Der kommer en familiefar hen til mig og siger: "Hvad fanden! Er det ikke dig, fra det der program. Må jeg ikke få en selfie til min datter?". Det, synes jeg, var skide sjovt - det havde jeg ikke lige regnet med, griner han.

'Kærlighed hvor kragerne vender' kan ses tirsdag klokken 20.00 på TV 2 og på TV 2 PLAY.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: ‘X Factor’-Mads til DM i Fortnite-dans