Ikke set på tv: Alvorssnak med Emilie efter optagelserne

Der var ting, som Anne blev nødt til at få afklaret, efter hun blev valgt fra til fordel for Emilie.

32-årige Anders Ingwersen stod i det nyeste afsnit af 'Kærlighed hvor kragerne vender' over for sit sidste og afgørende valg, da han skulle vælge mellem Anne og Emilie.

Artiklen fortsætter under videoen.

Valget faldt på 27-årige Emilie Lindevang, og mens flere seere nok havde set den komme, blev 25-årige Anne Houborg en smule overrasket.

- Den snak, som jeg havde med Anders kort før hans valg, var rigtig god. Han tog mig i hånden, og vi sad og snakkede. Her fortalte han mig, at han var sikker på, at jeg kunne skabe tryghed og nogle gode rammer for ham. Derudover delte vi en del værdier, som jeg sætter rigtigt højt i et forhold, og derfor fik jeg faktisk en fornemmelse af, at han ville vælge mig, forklarer Anne til HER&NU.

Behov for afklaring

Selvom Anders ikke valgte Anne, blev hun hverken voldsomt ked af det eller skuffet. Dog havde hun nogle ting, som hun gerne ville have afklaret efter optagelserne.

- Jeg tog en snak med Emilie, da hun kom ned på værelserne, efter Anders havde valgt mig fra. Jeg spurgte hende om, hun ville dele sin oplevelse, og om hvad Anders havde sagt og snakket med hende om under optagelserne, for jeg kunne ikke få tingene til at gå op i mit hoved, fortæller Anne og fortsætter:

- Hun var ærlig og fortalte det hele, som det var, fra start til slut, og så gav hans valg pludselig mening for mig. Så det var rigtig godt, at vi lige kunne have den snak.

Set i bakspejlet synes Anne, at der var flere ting, som Anders godt kunne have undladt at sige til hende i løbet af optagelserne, men samtidig er hun afklaret med udfaldet.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas åbner op om voldelig barndom: Slået med bælte

Derudover fortæller Anne, at hun har haft sat sit datingliv helt på pause, mens programmet er kørt, men at hun i dag er klar til at date igen.

LÆS OGSÅ: Jasmin Lind har født: Afslører datterens navn