Kaldte sig selv 'En lille genert skoledreng': Nu forklarer Tobias

Det er ikke Tobias selv, som har fundet på sin scorereplik.

I de nyeste afsnit af 'Kærlighed hvor kragerne vender' kastede 26-årige Tobias Ytting Kjærgaard om sig med den samme scorereplik.

- Du får mig til at føle mig som en lille genert skoledreng, lød det flere gange fra ham til både 34-årige Rikke Møller Christensen og 34-årige Sandra Christiansen.

Noget, Tobias dog ikke havde tænkt over, var, at kvinderne talte sammen, og pludselig blev den lille generte skoledreng taget med fingrene i kagedåsen.

- Det var en virkelig ubehagelig situation, men jeg forsøgte at forklare mig, så godt som jeg kunne, fortæller Tobias til HER&NU og afslører han, at han faktisk ikke selv kan tage æren for 'scorereplikken'.

LÆS OGSÅ: Lene Beier jubler: Har fundet drømmehotellet.

- Jeg er ikke den bedste til at sætte ord på mine følelser. Så jeg tror bare, at jeg hørte en af gutterne bruge vendingen 'en lille genert skoledreng', og så lod jeg mig inspirere. Det var dog blot en måde at sætte ord på mine følelser, og de følelser, som jeg forsøgte at sætte ord på, havde jeg for begge piger. Derfor endte ordlyden med at være den samme.

Se det nyeste afsnit af 'Kærlighed hvor kragerne vender' på TV 2 PLAY eller følg med på TV 2 hver tirsdag klokken 20.00.