Er Mikkel ven eller kæreste? Amalie Szigethy forklarer rollerne

Amalie og Mikkel har fundet hinanden ved at være forældre sammen, og det fungerer godt at være familie på deres egen måde. Men Mikkel har det også meget nemt.

Den 26. november sidste år blev Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov for anden gang forældre sammen, da Amalie fødte Hannah. I løbet af hele graviditeten har deres forhold kørt op og ned, men nu er de landet godt i det med at være familie sammen.

Lidt af det bliver man også vidne til, hvis man har planer om at følge med i den nye sæson 'Forsidefruer'.

- Det er en periode i mit liv, og det er ingen hemmelighed, at mit og Mikkels forhold har været turbulent -  specielt under min graviditet. Så der er blevet sagt og gjort nogle ting fra begge sider. Mikkels er bare ikke filmet. Man hører jo ikke, hvad han går og laver. Men det er, hvad det er. Jeg fokuserer på, hvor jeg er nu, siger Amalie til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så søde var ‘Forsidefruerne’ som børn

Baben fra 'Forsidefruer' stortrives i rollen som alenemor til to, da hun mener, at det ofte kan være lettere, end hvis der var en mand i huset, som også har en mening om, hvordan tingene skal gøres.

Men selvom 29-årige Amalie bor alene og tager sig af Hannah og Josephine, så betyder det ikke, at de tre piger altid er alene.

- Mikkel er jo også indover med begge piger. Det er jo ikke, fordi han er ude af billedet. Det er rart, at han også er her i det omfang, han kan være her, siger hun og uddyber:

- Vi er rigtig gode til at håndtere at være familie på den måde. Selvom han jo har det nemt, den kære Mikkel. Men det er sådan, vi har valgt at gøre det. Det er mig, der gør alt det hårde, og så kommer han og er "legefar". Men vi gør vores bedste, siger hun.

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter kritik: Fra nu af opfører vi os ordentligt

Er Mikkel ven, kæreste eller bare far?

(Foto: Janus Nielsen.)
(Foto: Janus Nielsen.)

Fordi Mikkel har lange dage på arbejdet, og pigerne skal sove omkring klokken syv, så ses de oftest i weekenden, hvor de så laver mad sammen og hygger med Hannah og Josephine.

- Mikkel kan godt se, at det er hårdt arbejde at være forælder alene. Men vi smiler af det og griner - og jeg kan jo godt lide at være mor. Så rollerne er fordelt, som de skal være. Hvis jeg har mere brug for ham, så kan jeg bare sige det, og så vil han være der, fortæller Amalie.

LÆS OGSÅ: WOW! Kendisser raser over Martin Jensen

'Forsidefruer'-baben er meget åben om måden, som de er familie på. Men hun har lidt svært ved og vil helst ikke sætte en titel på, om Mikkel er en ven, kæreste eller mest bare er far for Hannah og Josephine.

- Han er det hele. Vi har det bare godt sammen. Jeg tror, det er en balance mellem privatliv og det, man viser. Det synes jeg også, er okay, siger hun.

LÆS OGSÅ: Stenrige Jesper Buch: Jeg mangler ikke noget

'Forsidefruer' har premiere torsdag den 28. januar på TV3 og på Viaplay.