Katherina og Peter med sønnen Alexzander. (Foto: Discovery Networks Danmark/Janus Nielsen)
Katherina og Peter med sønnen Alexzander. (Foto: Discovery Networks Danmark/Janus Nielsen)

Corona-nedlukning har hjulpet ung mor

Der er godt nyt fra 'De unge mødre'-deltageren, som inden længe er i mål.

Det er godt 15 år siden, man kunne følge Katherina Søborg i 'De unge mødre'. Dengang var hun ung mor til sit første barn, Mikkel. Nu er hun mor til fem og har rundet de 35, men de sidste år er der sket store ting for Katherina. Det afslører hun på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr er blevet gift: Mødtes for et halvt år siden

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor 'Paradise'-parret Nikolaj og Anne fortæller om deres nye projekter.

-  I vinteren 2020 var jeg i aktivering. Jeg sad og foldede HAMA papir, og livet på den front virkede ret formålsløst! Det er svært at se på, hvor let livet virker til at være for mange, når simple ting for mit vedkommende kan virke uopnåelige, skriver Katherina på Instagram og fortsætter:

- Folk vokser op. Får en uddannelse. Alt virker nemt. De får et arbejde. Det spiller bare. Og mig? Jeg synes, mit forsøg på uddannelse og arbejdsmarked har føltes som et spil Ludo. Jeg blev konstant slået hjem, mens andre nåede i mål!

LÆS OGSÅ: Jackie presset af produktionen: Jeg valgte det ikke selv

Nedlukningen ændrede mit liv

Men så skete der noget for den tidligere reality-deltager. For hvor corona-pandemien for mange bød på et hak i karrieren eller sværere vilkår for uddannelser, så blev det et vendepunkt for Katherina.

- Nedlukningen i 2020 ændrede mit liv for altid. Jeg fik diagnosen ADHD og sagde ja til både samtaler og medicinsk behandling. Jeg fik en anden ro og begyndte at drømme igen. Da sommeren kom, havde jeg tilmeldt mig HF! Den der følelse ved at gå ind på skolen igen, det var som at komme hjem, skriver hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-deltager klar som ‘Vild med dans’-vært

- Ved I, hvad det her betyder? Til sommer bliver jeg student. 35 år gammel, and here I am! Det er ikke destinationen. Det er rejsen! Nogle af os rejser bare længere tid end andre, og det er okay!

Se hele opdateringen på Katherina og Peters Instagram herunder, hvor man nu igen kan følge dem efter længere tids stilhed.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Peter & Katherina (@dineminevores)