Amalie søger barnepige: Kom til casting

Det er ikke hvem som helst, der får lov til at passe Amalie Szigethys datter. Derfor er en castingproces nu sat i gang.

Allerede nu kan man sende en ansøgning afsted til 29-årige Amalie Szigethy, hvis man er glad for at tage sig af små børn og drømmer om et job som barnepige. Sådan én søger Amalie nemlig til at passe sin mindste datter, Hannah på 5 måneder.

For at finde den helt rette, afholder hun derfor en castingdag. Den vil finde sted enten den 6. eller 7. maj et sted på Sjælland. Både lokation og tidspunkt følger.

LÆS OGSÅ: Oliver og Sofie afslører familieforøgelse

- Vi laver en casting i forbindelse med optagelser til TV3, fordi jeg skal have fundet en babysitter til Hannah, til når jeg skal arbejde eller bare gerne vil ud og spise en middag, eller hvad det kunne være, siger Amalie til Realityportalen.

Det er ikke en åben casting, hvor alle kan møde op.

- Derfor er det rigtig vigtigt, at man sender mig en email, så jeg lige kan pille ud, hvem der opfylder kravene og kan komme til castingen, siger hun.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne føder ved planlagt kejsersnit

Barnepigen vil kun blive til Hannah, da Josephine jo går i børnehave. Arbejdstiden vil primært være i dagstimerne, men både tid og sted kan variere. Lønnen er endnu ikke fastlagt.

Hyrer måske ingen

Hvis man bliver en af de heldige, der slipper igennem nåleøjet og kommer videre til selv castingdagen, skal man skrive under på, at man er indforstået med at blive filmet under samtalen, og at optagelserne vil blive brugt til et tv-program. Til castingen vil Amalie og en anden person være til stede. Derudover vil tv-holdet være der.

Stjernen fra 'Forsidefruer' er helt afklaret med, hvilke kvalifikationer hun søger ved den kommende babysitter.

LÆS OGSÅ: Elvira er begyndt at se sin ekskæreste igen

- Jeg vil gerne have en barnepige med erfaring, hun skal være mellem 18 og 50 år, og så skal hun have erfaring i forhold til at passe en lille baby. Til castingen skal man fortælle om sin baggrund, og hvorfor man kunne tænke sig at passe Hannah. Det er jo mit guld, så det er jo klart, at det er ikke bare hvem som helst der får lov.

Hun har det okay med, at hun om kort tid skal give Hannah fra sig i perioder.

Amalie Szigethy. (Foto: Janus Nielsen.)
Amalie Szigethy. (Foto: Janus Nielsen.)

- Når man arbejder, bliver man jo nødt til det, men det er også derfor, det er super vigtigt at være tryg ved vedkommende, og at Hannah kan lide vedkommende. Der er rigtig mange ting, der spiller ind. Derfor er det også rigtig vigtigt, at jeg møder de her kvinder, der møder op til castingen, og at der er kemi. Jeg er en god menneskekender og kan med det samme mærke, om det er noget for mig eller ikke.

LÆS OGSÅ: Asbjørn slår pjalterne sammen med 'Årgang 20'-babe

Amalie glæder sig meget til dagen, men hun vil ikke ansætte en barnepige for enhver pris.

- Det bliver en spændende dag. Men det kan jo være, jeg slet ikke hyrer nogle af dem, der kommer, og at jeg bare tænker: "Nej, nej, nej". Jeg er jo kritisk, siger hun med et smil.

LÆS OGSÅ: Endnu en deltager trækker sig fra 'Stjerne Boksning'