Michelle. (Foto: Kanal 4)
Michelle. (Foto: Kanal 4)

Ung mor svarer på rygter om utroskab: Livet kører ikke på skinner

Michelle Ellekær og kæresten går gennem en svær tid, og den er ikke blevet nemmere af rygterne om utroskab. Nu reagerer Michelle.

'De unge mødre'-deltageren Michelle Ellekær, der er mor til to små drenge, har erfaret bagsiden af at være i offentligheden søgelys.

I fredags lavede Michelle en spørgerunde på Instagram, hvor nysgerrige følgere kunne stille spørgsmål om alt mellem himmel og jord. Her fortalte Michelle åbent og ærligt, at hun og kæresten Casper gik fra hinanden for et par måneder siden, men nu er sammen igen - dog vil de bo hver for sig. Det resulterede i, at rygterne om grunden til bruddet begyndte at svirre, og det har altså fået Michelle op i det røde felt:

- Der er nok omkring 20 af jer, der har stillet det samme spørgsmål, og ingen af jer får svar på det. I ved det nemlig kun ét stef fra og synes faktisk, det er utrolig respektløst at spørge om, når I ved, hvad vi skal igennem inden længe, skrev hun i en lidt kryptisk story.

LÆS OGSÅ: CHOK: 'De unge mødre'-Michelle trækker sig efter stor fejl: Det er så svinsk!

I dag har hun valgt at dele alle detaljer, og nu fortæller hun altså om grunden til, at den lille familie har haft det svært den seneste tid:

- Som jeg fortalte, valgte Casper og jeg at gå fra hinanden for et par måneder siden, indleder Michelle sin story og uddyber:

- Men nu skulle det altså være fordi, han har været mig utro. Og dét er noget fis, siger hun og refererer til de spørgsmål, hun fandt respektløse.

- Vi gik fra hinanden, fordi vi har glemt os selv og hinanden de sidste tre år, hvor vi har været forældre. Vi har ikke haft overskud til at være kærester, fordi de to her (deres børn, red.) har fyldt alt i vores liv, så vi har bare ikke prioriteret hinanden.

LÆS OGSÅ: Ung mor i frustration: Livet er noget lort

Det svære valg om flere børn

I spørgerunden kunne følgere af Michelles Instagram også læse, at familien har det svært for tiden. Her skrev Michelle, at livet ikke kører på skinner, og at bedst som de troede, det kørte, så ramlede det hele sammen igen. Nu har hun valgt at stå frem og forklare hvorfor:

- Nu bliver det meget ærligt, siger Michelle i sin story og fortsætter:

- Men jeg kan mærke, at jeg er nødt til at dele det her med jer nu, fordi jeg får en masse beskeder, som jeg gerne vil frabede mig. I onsdags fandt vi nemlig ud af, at jeg er gravid, og det kom rigtig meget bag på os.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder skovler 12-taller ind: Det skal de bruges til

- Vi skal have en abort, som nogle af jer også skriver. Vi skal ikke have et barn mere lige nu. Vi ved slet ikke, om vi skal have flere børn. Og sådan som omstændighederne er lige nu, så passer det bare utrolig dårligt. Så det er det, vi går igennem lige nu. Og selvom det er den rigtige beslutning, så er det rigtig svært at vælge et barn fra, og jeg vil derfor gerne frabede mig alle de beskeder, jeg får, hvor folk skriver tillykke.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-vært droppet: Jeg har været rigtig ked af det

STORT GALLERI: Sådan var ‘Nybyggerne’-parrets bryllup