Ung mor har igen fundet kærligheden: Han er bare så dejlig!

'De unge mødre'-deltageren er for alvor blevet ramt af Amors pil.

Det var en ærlig Simone Pedersen, der sidste år afslørede over for Realityportalen, at forholdet mellem hende og kæresten, Sebastian, var gået i stykker. Efter næsten tre år som kærester var den unge mors følelser væk, og efter et par måneder med mange overvejelser tog hun skridtet og stoppede forholdet.

Siden har den unge mor flere gange afvist at være på jagt efter kærligheden igen, men hun har hver gang slået fast, at hun var klar, hvis den en dag ramte hende. Og det har den igen gjort et halvt år efter bruddet fra datterens far. Det bekræfter en forelsket Simone over for Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Simone forklarer: Derfor smed jeg p-pillerne og gik fra kæresten

LÆS OGSÅ: Ordblind ung mor afslører: Emliys navn var en fejl

Hendes nye kæreste hedder Kasper, er 27 år og fra Frederikssund, og til daglig arbejder han som autolakerer. Og så gør han 'De unge mødre'-deltageren meget glad.

- Vi har kendt hinanden i nogle år, men vi begyndte først at snakke sammen til en personalefest, og derefter har vi bare set hinanden mere og mere - og ja, til sidst blev vi kærester. Vi har kun være kærester i en måned, men vi har set hinanden i fem måneder, siger hun og slår fast, at det nye forhold intet har at gøre med bruddet med ekskæresten.

- Kasper og jeg snakkede ikke sammen, da jeg var sammen med Sebastian. Jeg gik fra Sebastian, fordi følelserne ikke var der mere, og jeg var ikke på samme måde glad længere. Der gik en måned eller sådan noget (efter bruddet, før hun begyndte at tale med Kasper, red.), fortæller Simone.

LÆS OGSÅ: Ung mor har fået svar på kræftfrygt

LÆS OGSÅ: Ung mor dropper planer om donorbarn

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Simone fortælle mere om babyplanerne, mens du også kan høre den unge mor afsløre en hemmelighed omkring sin etniske baggrund:

LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op: Sådan var min seksuelle debut

LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om stofmisbrug og overdosis

Ramt af kærligheden

Dermed fik Simone ikke lov til at tilbringe ret lang tid som singlemor.

Simone er faldet pladask for 27-årige Kasper. (Foto: Uffe Kongsted)
Simone er faldet pladask for 27-årige Kasper. (Foto: Uffe Kongsted)

- Det er selvfølgelig ikke lige det, jeg havde regnet med, men når kærligheden kommer, kan man ikke gøre noget, fortæller Simone, der heller ikke er i tvivl om, hvad hun faldt for ved Kasper.

- Hans blå øjne! Ej, bare hele ham; at får mig til at grine; at han elsker min datter lige så højt som mig; og at han altid er der for mig, lige meget om jeg prøver at skubbe ham væk. Han er bare så dejlig, siger den unge mor.

LÆS OGSÅ: Lykkelig ung mor skal giftes: Jeg kan slet ikke få armene ned

LÆS OGSÅ: Forelsket ung mor klar til stort skridt med kæresten

Taget godt imod af datteren

Datteren Emliy har også taget rigtig godt imod morens nye kærlighed.

- Ja, hun var meget genert i starten, men de har virkelig fundet hinanden. Men når det så er sagt, er der ingen, der kan tage hendes fars plads, siger Simone og indrømmer, at hende og kæresten allerede har talt om fremtidsplaner.

- Vi har talt om næsten alting, men vi er også enige om, at vi skal tage det stille og roligt, fastslår den unge mor, der altså ikke forventer, at hun skal dele adresse med kæresten i den nærmeste fremtid.

Du kan se Simone i 'De unge mødre på slottet' fra på mandag klokken 20:00 på Kanal 4 eller allerede nu på Dplay. Simone medvirker også i den kommende sæson af 'De unge mødre', der har premiere tirsdag den 29. januar.

LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser

SE BILLEDET: ‘De unge mødre’-deltager har fået VILD tatovering