Mieke. (Foto: Kanal 4)
Mieke. (Foto: Kanal 4)

Ung mor gik fra kæresten: Nu blomstrer kærligheden på ny

I tirsdagens afsnit fortalte Mieke, at hun var gået fra datterens far. Siden har de to dog fundet sammen igen.

Det var en trist Mieke, der i aftenens afsnit af 'De unge mødre' afslørede, at hun var gået fra kæresten Tikiri, som hun havde været sammen med i fem år og har datteren Phoenix med.

I afsnittet slog Mieke flere gang fast, at kærligheden mellem de to ikke var væk, og selv hvis de ikke kunne finde ud af det som kærester, så sagde hun, at det stadig var ham, hun ville have børn med, hvis Phoenix på et tidspunkt skulle have lillebrødre eller -søstre. Det er dog heller ikke noget problem nu.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz vil spise min moderkage

SE BILLEDET: ‘De unge mødre’-deltager har fået VILD tatovering

Mieke og Tikiri har nemlig fundet ud af det sammen, og siden november har de to igen kaldt sig kærester.

Optagelserne fra 'De unge mødre' er fra midt i sidste år, men efter fem måneder væk fra hinanden, slog det igen gnister mellem forældreparret. Det fortæller en glad Mieke til Realityportalen, hvor hun også afslører den triste årsag til, at de i første omgang gik fra hinanden.

- Vi har fundet sammen igen. Jeg har fået en depression, og det var det, der ligesom også var skyld vores brud, siger den unge mor.

LÆS OGSÅ: Ny ung mor gik fra kæresten, da hun blev gravid

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nu er sagen mod Nadia Shila endegyldigt afgjort: Her er dommen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Mieke fortælle om bruddet i 'De unge mødre'.

LÆS OGSÅ: Prostituerede, bander og voldtægtsmænd: Så farligt bor Nadia Shila i USA

LÆS OGSÅ: Nu taler hun ud: Her er Martinnas store hemmelighed

Rejste til London

Tikiri er oprindelig fra Sri Lanka, men han har boet i London, mens han har kendt Mieke. Parret har kæmpet for, at han kan komme til Danmark for at bo permanent, og det var den lange distance mellem de to, der satte en stopper for forholdet. Men da Mieke og Tikiri igen så hinanden, blomstrede kærligheden for alvor på ny.

- Jeg rejste over til ham, for at vi rigtig kunne snakke om det, og så fandt vi bare ud af, at ingen af os kunne være uden hinanden, siger den unge mor og afslører, at Tikiri tog bruddet hårdt.

SE BILLEDET: ‘De unge mødre’-Simone har igen fundet kærligheden: Han er bare så dejlig!

LÆS OGSÅ: Eksen var utro og levede dobbeltliv: ‘Paradise’-babe tror stadig på kærligheden

Mieke og Tikiri. (Foto: Kanal 4)
Mieke og Tikiri. (Foto: Kanal 4)

- Han fik også en depression i den periode, som han - ligesom jeg - også har lidt problemer med stadigvæk. Jeg bliver hurtigt nedtrykt og kan ikke overskue en hel arbejdsdag, fortæller Mieke.

I de første to uger, efter hun blev ramt af depressionen, tog hun lykkepiller, men det brød hun sig på ingen måde om.

- Så jeg er ved at få en psykiater, så jeg kan få min ADHD-medicin igen. Det har jeg ikke taget, siden før jeg blev gravid, fortæller 'De unge mødre'-deltageren, der håber, at hun snart kan besejre depressionen helt.

LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand

LÆS OGSÅ: Ung far igen i problemer: Anholdt og smidt i fængsel

Dejligt og underligt

Det er dog stadig ikke den helt store lykke for Mieke og Tikiri. Det er stadig hårdt for parret, at de må undvære hinanden i hverdagen, men de varmer sig ved, at de trods alt stadig er kærester igen.

- Det er dejligt - og underligt (at være sammen igen, red.). Vi ses jo ikke, og vi snakker ikke hver dag - plus vi begge er deprimerede, så ja ... man kan selv tænke sig til, hvordan det er. Men det er jo dejligt at vide, at man er sammen med den, man gerne vil være sammen med, siger Mieke, der håber på, at langdistanceforholdet snart er slut.

- Vi er jo i gang med at få ham til Danmark. Vi mangler bare pengene, så Tikiri har to jobs nu, for at vi kan få det til at ske i det her år.

Du kan følge Miekes liv hver tirsdag klokken 20:00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Ung mor springer ud som sexterapeut

LÆS OGSÅ: Ung mor og datter testet positiv for narko