'Løvens hule'-stjerne er blevet single

'Løvens hule'-stjernen Mia Wagner er blevet single og er flyttet hjem til sine forældre.

Den nyeste løve i hulen i DR1-programmet 'Løvens hule', 41-årige Mia Wagner, er ikke længere sammen med sin kæreste, Anders Morten Mikkelsen. Det skriver Avisen.dk.

Mia og Anders nåede at danne par i fire år og boede sammen i Viborg som en sammenbragt familie med Mias to døtre, samt Anders' søn og datter.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne opdager lidelse: Nu tager hun drastisk valg

Mia, der er administrerende direktør i Freeway-koncernen, har ikke ønsket at udtale sig til andre medier end Avisen.dk, som hendes koncern ejer. Men til mediet fortæller hun, at parret var enige i bruddet, der skete tilbage i efteråret.

– Jeg synes, man skal passe på med at pege på en enkelt årsag til, at tingene ikke går, som man håber på. Intet menneske er en ø. Det er et kompliceret puslespil at skabe en god bonusfamilie, lige som så mange andre har vi måtte indse, at det var for svært, forklarer løvinden og fortsætter:

– Selvfølgelig er det en skuffelse, når man opdager, at kærligheden ikke kan holde, men jeg nyder meget at være alene med mine skønne døtre. Det er rart at kunne have fuld fokus på dem.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens nye fyr: Vi skal være sammen resten af livet

Flytter hjem til forældrene

Derfor er Mia og hendes døtre flyttet ind hos Mias forældre i Viborg, men Anders og hans børn bliver boende i eksparrets tidligere hjem i Viborg.

– For flere år siden byggede mine forældre vores 500 kvadratmeter store barndomshjem om til et familiekollektiv med god plads til mine døtre og mig. Vi er gode til at give hinanden plads samtidig med, at vi hygger os enormt. Jeg kan jo til tider godt have aftener, hvor jeg ikke kan være hjemme, og så er det helt perfekt, at mormor og morfar bor lige inde ved siden af, forklarer Mia til Avisen.dk.

LÆS OGSÅ: WHAT! ‘Nybyggerne’-deltager scorer 3 millioner

Her afslører Mia også, at hun har oprettet en profil på dating.dk, som hendes koncern ejer.

- I de forgange 20 år har jeg løbende haft en profil derinde, og det har jeg stadig, afslutter hun med et smil.

LÆS OGSÅ: Ung mor har født: Faren så fødslen på facetime

LÆS OGSÅ: Lettet ung mor: Jeg tror, jeg har aborteret