'Løvens hule'-par forklarer: Derfor ringede vores mor til Jesper Buch

Midt i en yderst velforberedt pitch i 'Løvens hule' skete det, som bare ikke må ske. En iPhone begyndte at ringe, og den iPhone lå i hænderne på selveste Jesper Buch. 

Maily Teresa Phan og Linh Phan er søskende og iværksættere. De har sammen stiftet opladningstjenesten 'Get Lit', og de imponerede torsdag aften løverne med deres velforberedte pitch og gode ide.

Ved siden af hver løve havde de placeret en powerbank station med en tilhørende enhed, men i sidste sekund måtte de udskifte en af enhederne.

- Den iPad, som vi havde lagt til Jesper Buch, kunne ikke komme på nettet. Derfor måtte vi erstatte den med min iPhone i sidste øjeblik, forklarer Maily til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget har Linse tabt sig

Den hurtige udskiftning gjorde, at Maily fuldstændig glemte at slå 'forstyr ikke' funktionen til, og pludselig overdøvede den berømte iPhone ringetone alle andre lyde i lokalet.

- Vores mor ringede midt i vores pitch. Vi var blevet tre timer forsinket under optagelserne, så hun troede, at vi var færdige, og hun var meget nysgerrig, forklarer Maily.

LÆS OGSÅ: WHAT: ‘Årgang 20’-par sælger huset

Jesper Buch valgte at tage telefonen og fik en kort sludder med Maily og Linhs mor, men hun måtte vente med at tale med sine børn.

LÆS OGSÅ: Høvlet ned i ‘Løvens Hule’: Nu arbejder begge fuldtid

Iværksætter familie.

Maily og Linhs kommer fra en familie, hvor iværksætteri altid har fyldt meget. Derfor var deres mor også ekstra nysgerrig på, hvordan det var gået hendes børn.

- Vores forældre er mega stolte, glade og bakker os op. De har selv været iværksættere hele livet, og de var derfor utroligt spændte på vores tur i 'Løvens Hule', forklarer Linh.

Maily og Linh gik ikke fra hulen med en investering, men i dag har de fået 5 andre investorer, og deres forretning har været i rygende udvikling siden.