Princess Natascha (Foto: Kanal 4)
Princess Natascha (Foto: Kanal 4)

Gravide Princess Natascha: Jeg vil have endnu flere børn

I starten af januar kommer den unge mors tredje barn til verden, men det bliver ikke det sidste, hvis hun får sin vilje.

Princess Natascha Ellen Linea Kaup er gravid igen, og til januar bliver hun mor for tredje gang, når hun føder en søn. Identiteten på barnets far er stadig hemmelig, men ‘De unge mødre’-deltageren bekræftede tilbage i maj over for Realityportalen, at de to var kærester. De havde kendt hinanden on/off i fire år og var officielt blevet kærester, lige inden Princess Natascha blev gravid.

I seneste afsnit af reportageserien fortalte den unge mor om graviditeten efter den første scanning, der viste, at der muligvis voksede tvillinger i maven på hende. Hun har dog tidligere fortalt til Realityportalen, at den næste scanning bekræftede, at der kun ville komme ét barn til verden.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud: Sådan mødte jeg min kæreste

SE BILLEDET: Nu står han frem: Her er Natascha Lineas kæreste

Det får seerne lov til at se i det kommende afsnit af 'De unge mødre'. Her er Princess Natascha til scanning, og hun har inviteret kameraholdet med. Her afslører hun, at det formentlig ikke er det sidste barn, hun kommer til at få.

- Jeg kommer garanteret igen efter denne gang. Det gør jeg da, fortæller den unge mor til jordemoderen, inden hun uddyber foran kameraet:

- Jeg ved ikke, hvor mange børn jeg gerne vil have i alt. Men jeg tænker, at jeg får de børn, jeg har lyst til at få. Nu har jeg to børn og en tredje på vej. Måske jeg om otte år har fire børn og en femte på vej ... det ved jeg ikke. Jeg tager ét barn ad gang, og så ser vi.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Dét skal min søn hedde

LÆS OGSÅ: Ung mor uenig med lægerne: Rygning er ikke så skadeligt under graviditeten

Du kan komme med Princess Natascha til scanning i klippet herunder, inden du kan se hele afsnittet på tirsdag klokken 20:00 på Kanal 4 eller allerede nu på DPlay.

LÆS OGSÅ: Så mange bøger har Princess Natascha solgt indtil videre

LÆS OGSÅ: Princess Natascha: Man kan blive afhængig af at være gravid