Efter fængselsdom: Nu afslører Heidi, om hun har anket

Heidi tager nu bladet fra munden og afslører, om hendes sag også skal prøves ved landsretten.

I maj faldt der dom i sagen mod ‘De unge mødre’-deltagerne Nadia Shila Petersen og Heidi Pedersen. De blev kendt skyldige i de fleste af de 73 forhold, de var anklaget for, og en enig domsmandsret besluttede, at Nadia Shila skulle straffes med seks måneders ubetinget fængsel, mens Heidi fik fire måneder ubetinget fængsel.

'De unge mødre'-deltagerne, der ikke selv var til stede i retten, da de fortsat opholder sig i USA, fik to uger til at beslutte sig for, om de ville modtage dommen eller anke den til landsretten og dermed have sagen til at køre igen.

Nadia Shila trak den helt til deadline, inden hendes advokat, Hans Mogensen, kort før de 14 dage var gået, oplyste til Realityportalen, at den unge mor havde valgt at anke dommen. Hverken Heidi eller hendes advokat, Susan Jørgensen, ville dog efter de 14 dage oplyse, om den ældste af de bedrageridømte realitydeltagere også ville have sagen til at køre igen.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila og Heidi: Derfor svindlede vi

LÆS OGSÅ: Heidi efter smertehelvede: Sådan gik operationen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Nadia Shila fortælle om, at Heidi lider af føtalt alkoholsyndrom.

LÆS OGSÅ: Efter dommen: Heidi tilbage på gaden og tigger

LÆS OGSÅ: Svindler Nadia Shila igen?

Accepterer dommen

Men nu har Heidi ombestemt sig, og hun tager derfor bladet fra munden og afslører, at det kun er Nadia Shilas sag, der skal prøves ved landsretten på et senere tidspunkt.

- Nej, jeg ankede ikke min dom, slår Heidi fast over for Realityportalen.

'De unge mødre'-deltageren vil ikke svare yderligere på, hvorfor hun ikke valgte at anke dommen, og hun ved heller ikke, hvad det kommer til at betyde for hendes afsoning af de fire måneder ubetinget fængsel.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op: Sådan var min seksuelle debut

LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om stofmisbrug og overdosis

Kan efterlyses og anholdes

Hvis Heidi ikke har planer om at vende frivilligt tilbage til at Danmark for at tage sin straf, så kan hun ende med at blive efterlyst og anholdt, hvorefter hun så sendes tilbage til Danmark. Det har sagens anklager, Mariam Khalil, senioranklager ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, tidligere fortalt til Realityportalen.

– Man skal have forkyndt dommen for dem (Nadia Shila og Heidi, red.), så de får besked om, hvad dommen går ud på. Når dommen er forkyndt, så kan de jo vælge at anke den til landsretten, eller de kan modtage dommen. Hvis de modtager dommen, så skal den sendes til fuldbyrdelse, og så skal de i fængsel, sagde hun kort efter dommen.

– Så vil Kriminalforsorgen vurdere, hvornår de skal indkaldes til afsoning. Og dukker de ikke op til afsoning, så er det op til Kriminalforsorgen at beslutte, hvad der så skal ske. Der kan man vælge at efterlyse dem internationalt, og hvis man får fat i dem, så skal de hjem og afsone.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Heidi er tidligere dømt for bedrageri

LÆS OGSÅ: Nadia Shila og Heidi taler ud om dommen: Jeg er lidt ligeglad