Annemarie Sandra og datteren Mynthe (Foto: Krestine Havemann)
Annemarie Sandra og datteren Mynthe (Foto: Krestine Havemann)

Donorbaby på vej: 'De unge mødre'-stjerne er gravid igen

'De unge mødre'-deltageren bliver alenmor til to i løbet af 2020.

Glæden er stor hos Sandra Sørensen, som 'De unge mødre'-seerne har fået lov til at følge med i livet hos for første gang i den nye sæson, der netop nu sendes på Kanal 4 og Dplay hver uge.

Den unge mor er nemlig gravid igen, og i starten af det nye år kommer hendes andet barn til verden. Det fortæller en lykkelig Sandra til Realityportalen.

- Jeg er cirka 13+4 uger henne nu. Jeg blev rigtig glad, da jeg fandt ud af, at jeg var gravid, fortæller den 21-årige realitydeltager.

- Det er dejligt at være gravid igen, men det er også hårdt. For jeg er hårdt ramt af kvalme og utilpashed, lyder det fra hende.

LÆS OGSÅ: Sandra er ny i ‘De unge mødre’: Blev selv fjernet som 10-årig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan møde Sandra i 'De unge mødre'.

LÆS OGSÅ: Ung mor undskylder efter snyd

Alenemor til to

'De unge mødre'-seerne har set, at Sandra er alenemor for sin datter, Mynthe, da pigens far ikke ønsker at have noget med familien at gøre.

Og når det nye barn kommer til verden, bliver det fortsat med Sandra i rollen som alenemor. Det er nemlig en donorbaby, hun venter sig.

- Jeg ved ikke, hvorfor jeg har valgt at få en donorbaby. Det føltes bare som det rigtige, siger den unge mor, der ikke kender donoren.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne raser: Hvad bilder folk sig ind?

I juni 2018 blev hun mor til Mynthe, og selv om hun altså ved, hvad hun kan forvente, så ved hun også, at det bliver noget andet denne gang.

- Det bliver en anden udfordring at få et barn mere, da det kræver mere fokus. Og der er den aldersforskel, som også har en betydning for deres behov, siger hun.

Sandra ved endnu ikke, hvilket køn hun venter sig, men hun vil gerne finde ud af det, når hun har mulighed for det.

LÆS OGSÅ: Efter to ufrivillige aborter: Lykkelig ung mor har født