'De unge mødre'-Nanna er blevet single

Kærligheden holdt desværre ikke mellem den unge mor og kæresten Jonas.

At var lykkeligt, da 'De unge mødre'-deltageren Nanna Eliasen i september fortalte Realityportalen.dk, at hun var tilbage sammen med ekskæresten Jonas efter tre måneder hver for sig.

Parret, der startede med at ses i begyndelsen af 2017, var først gået fra hinanden i juni 2017, da de havde haft nogle problemer. I september 2017 fandt de dog sammen igen, og Nanna fortalte i den forbindelse, at forholdet nu var blevet meget stærkere:

- Vores forhold er vendt 180 grader. Jonas er totalt engageret i vores liv, og vi er en stor del af hans liv også. Før var det noget kærestehalløj på “hobby-stadie”, mens vi nu prioriterer hinanden højst og ikke holder noget hemmeligt eller tager særlige hensyn. Vores pause har fået os til at indse, at det er det her, vi begge to vil, så de andre parader og forhindringer er fjernet, forklarede hun dengang til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Nanna og Ditlev afslører: Sådan er vores forhold i dag

Desværre er det nu gået galt mellem parret igen:

- Vi er lige gået fra hinanden igår. Men jeg er okay. Vi har bare en lang historik med ham og hans ekskæreste og sådan nogle ting. Også at han ikke kan respektere mig, så ja. Sådan er det. Så det er også lidt mig, der har presset på med, at det nu skulle være slut, forklarede Nanna, da Realityportalen.dk igår mødte hende på den røde løber til Pre Reality Awards.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Nanna og Ditlev, der igen har fået gang i samværet om datteren Malucca.

- Nu skal jeg bare have noget tid og bare være mig. Så jeg skal ikke ud at finde nogen mand lige nu, slog hun fast.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe gravid tre måneder efter fødsel: Det var ikke planlagt

Se interviewet med Nanna øverst og få hele historien med hun og Jonas.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: TV3 genopliver populært realityprogram

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: Irina og Morten er gået fra hinanden

LÆS OGSÅ: Nu står han frem: Her er Natascha Lineas kæreste