Maria og sønnen Vincent (Foto: Krestine Havemann)
Maria og sønnen Vincent (Foto: Krestine Havemann)

'De unge mødre'-deltager tvunget til at flytte for at beholde sin søn

Først under en måned før sønnens fødsel, fandt den unge mor ud af, at hun fik lov til at beholde sønnen.

Den nye sæson af 'De unge mødre' ruller i øjeblikket over skærmen. De nye afsnit får i første omgang premiere på Dplay, inden de senere år bliver vist på Kanal 4. I dag er fire nye afsnit blevet lagt på streamingtjenesten, hvor man på ny kan følge med i livet hos en række unge mødre og deres børn.

LÆS OGSÅ: Ny ‘De unge mødre’-deltager blev gravid i 9. klasse på kristen efterskole

Som Realityportalen tidligere har fortalt, så bliver seerne i løbet af sæsonen præsenteret for tre nye deltagere. En af dem er Maria med sønnen Vincent, som hun allerede som 16-årig blev gravid med, mens hun gik på en kristen efterskole.

I de fire nye afsnit dukker hun op på skærmen og inviterer seerne ind for at vise sin hverdag med sønnen. Den hverdag kunne meget vel have set anderledes ud, hvis ikke hun flyttede til Middelfart, hvor det hele faldt til ro, efter hun tidligere var blevet truet med at få sønnen tvangsfjernet.

- Psykologen sagde, at jeg skulle flytte til Middelfart, fordi det var en kommuned, der var til at snakke med. Så det gjorde vi. Og under en måned inden Vincents fødsel, fandt vi ud af, at jeg godt måtte beholde ham, fortæller hun blandt andet i afsnittet.

LÆS OGSÅ: Simone forklarer: Derfor smed jeg p-pillerne og gik fra kæresten

Det kan du se i klippet herunder, inden du kan se de første otte afsnit af den nye sæson på Dplay.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud