Amalie om Mikkels dom: Det er ubehageligt

Amalie har det ikke rart ved tanken om Mikkels dom.

Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov offentliggjorde i går deres forhold på den røde løber i Cirkusbygningen til showet 'Wallmans'. På samme røde løber fortalte parret om den dom Mikkel Skelskov har fået for svindel.

Mikkel Skelskov er for nylig blevet dømt i en af danmarkshistoriens største svindelsager ‘Operation Greed’, der er en historisk sag om skattesvindel.

I sagen, der omhandler 17 mænd, blev Mikkel Ifølge kendelsen dømt for at have hvidvasket 9.423.041 kroner via selskabet Cash Me Aps, og straffen for det lyder på 2,5 års ubetinget fængsel. Derudover mister Mikkel Skelskov retten til at drive valutavirksomhed. Han skal desuden betale sagsomkostningerne.

LÆS OGSÅ: Hemmeligt forhold: Mødte hinanden under optagelserne til TV 2-program

Mikkel Skelskov ankede dommen på stedet, og i dag forholder han sig roligt til den efterfølgende retssag, mens Amalie ser lidt anderledes på det.

- Det er ubehageligt at tænke på, hvad der kan ske. Man kan bare ikke gøre så meget ved det. Men jeg ved også, at Mikkel har en god advokat. Vi kan kun tage én dag ad gangen, fortæller Amalie.

LÆS OGSÅ: Marco ramt på psyken: Flytter fra Danmark

Er du klar til at være alene, hvis han skal to år i fængsel?

- Ej men det skal du heller ikke, fortæller Amalie til Mikkel.

LÆS OGSÅ: Gustavs store sorg: Nu har hun fået fred

Tager det roligt

Mens Amalie finder det ubehageligt, tager Mikkel det mere roligt.

- Dommen er anket, så den forholder jeg mig stille og roligt til. Jeg tror, der går lang tid, før den kommer for retten igen, for den skal for Landsretten, og de er ret presset i øjeblikket, fortæller Mikkel til aftenens arrangement og fortsætter:

- Jeg tager det stille og roligt. Jeg har mange ting hængende over hovedet, fortæller Mikkel, der ikke ønsker at uddybe, hvad han ellers har hængende.

LÆS OGSÅ: Afslører stor nyhed

Mikkel tænker ikke over, at han måske skal i fængsel.

- Alle kan jo ende i fængsel. Jeg synes, at Byretten var rimelig rundhåndet med at dele straffe ud, så nu må vi se, hvordan Landsretten tager det, slutter Mikkel.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører ny hobby